Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ciekawe dlaczego Jack(w momencie kiedy Jones wciąga go na maszt) uśmiecha się tak jak gdyby jego los nagle się zmienił na lepsze:
- Może Jack zleciał z masztu i Jones postąpił honorowo i wciągnął go aby mogli dalej walczyć
- Jones się nawrócił

I jeszcze kiedy Barbossa strzela w powietrze Raghetti ma przepaskę na oku, więc wygląda na to, że zgubił oko na dłuższy czas.

ocenił(a) film na 6
opopl

wydaje mi sie ze johns jest kierowany przez bekheta niewiem jak to sie pisze!!! dlatego sie tak usmiecha a ze wciagnal go jakby jack spadl to jest naprawde nie w jego stylu!!! a ze barbossa zgubil oko to jego problem chociarz musze przyznac ze tego nie zauwazylam!!!

Eli_6

Nie Barbossa tylko Raghetti

za krótki
za krótki

ocenił(a) film na 6
opopl

wlasnie jestem taka rozkojarzona dzisiaj!!!!!!!!!! Nie spalam cala noc pomine to!!!

ocenił(a) film na 10
opopl

Zauważ że Jack ,,w momęcie kiedy Jones wciąga go na maszt,,trzyma w lewej ręce skrzynie Deay`viego Jonesa..może właśnie dla tego Jones wciagnął Sparrowa...tylko zastanawia mnie po co mu ta skrzynia, przeciez serce Jonesa ma Norrington.A może Sparrow ukradł Norringtonowi serce i zamkną je w skrzyni??...Żeby to wyjaśnic trzeba będzie chyba poczekac aż do Maja.

ocenił(a) film na 10
opopl

sorki za tyle postow...mial byc jeden:)...tylko komp mi sie przycioł i tyle się wysłało ..:]

ocenił(a) film na 10
Blank_2

Serce napewno powróciło do Skrzyni inaczej, po co by się o nią bili? Jones wciągnął Jacka niechcący, złapał za Skrzynie, kiedy Sparrow spadał i tym samym uratował go. A sam Sparrow wcale nie wygląda na zadowolonego, ten uśmiech prezentuje coś w stylu "Ups, nie jest dobrze", w końcu w tamtej chwili znalazł się na całkowitej łasce Jonesa. Wcześniej na zwiastunie jest taka krótka scena, jak Jack buja się na linie między masztami. Myślę, że to jest zaraz po tej z końca trailera. Jones wciągnął skrzynię i zepchnął Jacka, a tamten w ostatniej chwili złapał jakąś linę i odegrał Tarzana na statku ;PPPP

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Ja sadze ze ta scena napoczatku trailera,w filmie bedzie gdzies na poczatku filmu.Bo przeciez on ma takie wejscia:)

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Ja sadze ze ta scena napoczatku trailera,w filmie bedzie gdzies na poczatku filmu.Bo przeciez on ma takie wejscia:)

TheCloudEater

Ta scena kiedy Jack "odgrywa tarzana" jest chyba tuż po wymianie zdań z Beckettem... Jack odpala armatę wylatuje w górę na linie :)