Ciekawe dlaczego Jack(w momencie kiedy Jones wciąga go na maszt) uśmiecha się tak jak gdyby jego los nagle się zmienił na lepsze:
- Może Jack zleciał z masztu i Jones postąpił honorowo i wciągnął go aby mogli dalej walczyć
- Jones się nawrócił
I jeszcze kiedy Barbossa strzela w powietrze Raghetti ma przepaskę na oku, więc wygląda na to, że zgubił oko na dłuższy czas.
wydaje mi sie ze johns jest kierowany przez bekheta niewiem jak to sie pisze!!! dlatego sie tak usmiecha a ze wciagnal go jakby jack spadl to jest naprawde nie w jego stylu!!! a ze barbossa zgubil oko to jego problem chociarz musze przyznac ze tego nie zauwazylam!!!
wlasnie jestem taka rozkojarzona dzisiaj!!!!!!!!!! Nie spalam cala noc pomine to!!!
Zauważ że Jack ,,w momęcie kiedy Jones wciąga go na maszt,,trzyma w lewej ręce skrzynie Deay`viego Jonesa..może właśnie dla tego Jones wciagnął Sparrowa...tylko zastanawia mnie po co mu ta skrzynia, przeciez serce Jonesa ma Norrington.A może Sparrow ukradł Norringtonowi serce i zamkną je w skrzyni??...Żeby to wyjaśnic trzeba będzie chyba poczekac aż do Maja.
sorki za tyle postow...mial byc jeden:)...tylko komp mi sie przycioł i tyle się wysłało ..:]
Serce napewno powróciło do Skrzyni inaczej, po co by się o nią bili? Jones wciągnął Jacka niechcący, złapał za Skrzynie, kiedy Sparrow spadał i tym samym uratował go. A sam Sparrow wcale nie wygląda na zadowolonego, ten uśmiech prezentuje coś w stylu "Ups, nie jest dobrze", w końcu w tamtej chwili znalazł się na całkowitej łasce Jonesa. Wcześniej na zwiastunie jest taka krótka scena, jak Jack buja się na linie między masztami. Myślę, że to jest zaraz po tej z końca trailera. Jones wciągnął skrzynię i zepchnął Jacka, a tamten w ostatniej chwili złapał jakąś linę i odegrał Tarzana na statku ;PPPP
Ja sadze ze ta scena napoczatku trailera,w filmie bedzie gdzies na poczatku filmu.Bo przeciez on ma takie wejscia:)
Ja sadze ze ta scena napoczatku trailera,w filmie bedzie gdzies na poczatku filmu.Bo przeciez on ma takie wejscia:)