Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Fanom "Piratów z Karaibów" radzę od jutra nie wchodzić na "Filmweb"! Ponieważ dziś jest premiera światowa trzeciej części, na pewno ktoś stąd już obejrzy ten film i będzie spoilerował co się działo w filmie. Pamiętacie chyba, że przed polską premierą "Skrzyni Umarlaka" już parę debilów napisało, że Jack zginie. Takoż powiadam: jeżeli chcecie spokojnie oglądac film nie wiedząc co się stanie, nie wchodźcie na "Filmweb" od jutra albo jak już pojutrza. Chyba wytrzymacie do czwartku, nie? :)
Pozdro dla fanów "Piratów".

ocenił(a) film na 10
Macieyko

w głowei mi się je*ie od tych ludzi i od Ciebie:P człowieku przecież można wchodzić na filmweb ale nie trzeba od razu zagląać do "Piratów". to na tyle. \A co do tych debilów to amsz racje. Obejrzy taki jedne i już opowiadać zaczyna cały scenariusz;/

ocenił(a) film na 8
bryl23

ja wejdę...na filmweba;] ale będę unikał strony o Piratach;];];] obejrzę sobie w piątek, a to niebawem.

ocenił(a) film na 8
Freak_On_A_Leash

No tak... na Filmweb se możecie wchodzić, ale pisząc to miałem na myśli stronę o "Piratach...3". Sora za zmyłę w tekście.

ocenił(a) film na 10
Macieyko

ja mam tego fuksa ze od 22 do 26 maja jestem na wycieczce w gorach i bede odciety od swiata!nie beda docierały do mnie zadne wiadomosci o piratach a jak wroce to 27 w niediele pojde do kina nie sluchajac opowiadan o filmie tych którzy juz go ogladali :) bo nie chce znac fabuły filmu zanim go obejze