Może z tym spoilerem przesadziłem... Ale jak ktoś nie wie,że w Piratach 3 pojawi się ojciec Jacka Sparrowa,to może popsuć sobie zabawę przed obejrzeniem filmu... A co do Sparrowa seniora... szperając w sieci, natrafiłem na pewną fotkę z planu... śmiem posunąc się o stwierdzenię,iż pan po prawej to właśnie ojciec Jacka... bliżniaczo do siebie podobni... a po twarzy można łatwo wywnioskować po kim Jack ma taką słabośc do alkoholu...:D Oto link: http://www.filmwad.com/photo.phtml?post_key=1614&photo_key=1311
Piszcie, co o tym sądzicie...
nie am to jak Jack:P Jack ładniejszy:P ale to bylo wiadome od poczatku ze Jack bedzie ladniejszy,ale dzieki za info:)
Ale fajny :-P Ale zeczywiscie, Jack jest ladniejszy (chociaz, Jack na ogol podoba mi sie najbardziej ze wszystkich)
HEH
A może to Powrót do Przyszłości 4 i Sparrow przeniósł się do przyszłości i zobaczył siebie ... 50 lat starszego :D
Cóż wszystko możliwe.!:D
Ale powiem szczerze że chciałabym poznać historię Sparrow'a od początku do końca, od narodzin do chwili kiedy go poznajemy!:D To musi być ciekawa historia:D Najbardziej mnie zastanawia skąd ma te blizny na ciele, ((widac je w wyciętej scenie z pierwszej części piratów)) mogli by do tego nawiązać w trójce:D
Hej pchelka, jak chcez, mozesz zalozyc temat w ktorym mozna by pisac teorie co do narodzin Jacka!
Hehe, smiesznie by bylo.
A tak w ogole, ja to bym jego matke chetnie poznala ( jaka dziewica ozenila sie ze szczotka do kurzu, ktora przypomina ojciec Jacka? :-D)