WRÓĆILIŚMYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!
W odpowiedzi na post klocka
"No i co potem ? Skończy sie trylogia filmowa i co dalej ?
Pytanie na które chciałbym znac odpowiedz od oddanych fanów P.Z.K
Co potem ? Będziecie poraz 576 ogladac cała trylogię czy zapomnicie o tym całym ambarasie a moze będziecie amatorsko dorabiac czesci które pojawia sie jedynie na YouTube ? Ja jako poczęści FAN a zarazem przeciwnik zbytniego rozgłaszania i pisania durnych komentarzy al'a "Badamy Fabułe" lub "Czy ktoś widział ten genialny zwiastun". Prosze o odpowiedz "
Powiem tak! Wróciliśmy! Żyjemy od ponad roku i co? Zdziwieni? Myśleliście, że nie przetrwamy. Mija rok od naszej ostatniej bytności tutaj. Curiosity przetrwało wielką próbę czasu i jest teraz mocniejsze niż kiedykolwiek było!
Po milion razy oglądamy trylogię, i nie tylko tę trylogię :P Żyjemy własnym życiem i za nic mamy FW. Jesteście niczym! Piszecie te swoje bezpłciowe posty i nic o sobie nie wiecie. My stworzyliśmy rodzinę, której nic nie zniszczy. Przyjaźń to odpowiednie słowo, jedno wiem, mogę polegać na mojej załodze, a wy szczury lądowe? Dzieci Neostrady, zginiecie w swoich własnych wypowiedziach! Tu wystarczy napisać jedno głupie słowo i wszczynacie kłótnie o byle co!
Curiosity żyje a WY miernoty, żal mi was
zamsiecaJAC NAM POPRZEDNI TEMAT POKAZALISCIE KTO jest frajerem ;) gratuluje :)
Ja mieszkam na zupełnym odludziu, więc nie dochodzą do mnie te żałosne dźwięki ;PP
Normalnie żal.pl ;PP
U mnie to różnie. ;PP
Wczoraj znalazłam jakieś fajerwerki z tamtego
roku i chciałam je w domu odpalać. <lol2> ;PP
Nesy bardzo mądrze nie ma co :D :D Ale ja mądra też nie jestem wczoraj znalazłam petardę i chciałam po niej skakać :D :D
mi keidys nad glowa petarda w skzole wybuchla :D albo odpalam se w sylwka i juz maialm wyrzucac a mi bum przy palcach ale nic sie nie stalo :D
Ej, mi kiedyś też. ;DD Gópie petardy. ;PP
A później przyleciała babka i
do kolegi z kalsy z takim bulwersem:
- Coś zrobił?! <lol2> A my w śmiech. ;PP
Ja pamietam jak kiedyś ktoś rzucił petardą a moja głupia koleżanka nadepnęła na petardę, petarda oczywiście wybuchła, a ona miała fajnego buta :D :D :D fajną dziurę miała w bucie :D :D
Hahahaha. ;PPP Jak byliśmy w Krakowie
na wycieczce, to chłopcy obkupili się
petardami i rzucali gdzie popadnie. ;PP
a ja lubię petardy, raz miałam taką wieeeeeeeeeeeeelką petardę na której była narysowana czacha ;) i jak się nią podpaliło to taki wybuch był, że uciekałam z kumplem żeby jescze ktoś nas nie ochrzanił :D :D
a ja lubię petardy, raz miałam taką wieeeeeeeeeeeeelką petardę na której była narysowana czacha ;) i jak się nią podpaliło to taki wybuch był, że uciekałam z kumplem żeby jescze ktoś nas nie ochrzanił :D :D
Płynieee Krakeeeen z daaaalekaaaa,
na Davy'egooo nieee czeeekaaaaa...
Kapitaaanieee łasssskkaaaawyyyy,
trzeeeebaa ruuuumuuu dosstawyyyyy!!!
Płynieee Krakeeeen z daaaalekaaaa,
na Davy'egooo nieee czeeekaaaaa...
Kapitaaanieee łasssskkaaaawyyyy,
trzeeeebaa ruuuumuuu dosstawyyyyy!!!
lajlalalalajlajlaljaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie strumyk płynie z wolna...................................................................
Stokrotka rosła polnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nad nią szumiał gej zielony gej!!!!!!!!!!!!!
Ups znaczy gaj zielony gaj :PP
Sialalala bam ba!
Marzena wpadła do szamba!
A teraz tam pływa - jak zdechła ryba!
Oj, jo jo jo jojjjj... ;PP
Ciekawe kiedy przyjdzie ktoś z bulwersem i
nadmiarem wolnego czasu, żeby nam dopomóc? ;D
W podskokach poprzez las,
do babci śpieszy Kapturek!
Uśmiecha się cały czas,
do słonka i do chmurek!
;DD
Kiedy miałam 10 lat to mój chomik do kibla wpadł
Usłyszałam wielki szum
Pociągnęłam za sznurek i usłyszałam bul bul bul
Rano go odnalazłam w oczyszczalni ścieeków
Cały w gównie był ale jeszcze żył :D :D
Gdzie jest Grooooszeeek?
On zielony, płeny, jędrny brzuszek ma!
Gdzie jest Grooooszeeek?
Sałatkę zrobić czas!
Oooo jestem już!
Kobiety, niestety uwielbiają mnie.
Kukurydze tu widzę, no nie rozdwoje się.
Zostanę chyba z nią, chociaż w okół inne są...
Jestem Groszek, potzrebuje:
więcej, więcej, więcej WAS!
Ja was proszę - sałatkę zrobić czas! ;DD
http://pl.youtube.com/watch?v=_SB5GUo7SCg - fajna reklama - bo mama mi pozwoliła...... :D :D oglądnij se :D :D
Noshe coś cie wy tu zrobili ????
to miał być jeden temat ..do 1000 i koniec :P:P aaaaa!
OMG ...:P:P
Szalona załoga!:P:P:P
Irys ... kabel to wyuzdany środek na odebranie sobie życia... i nie jestem aż tak zdesperowana!!!
Ewel witamy w śmietniku!!!!