Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Zmieniono nazwe 3 filmu. Zamiast ,,Na krańcu świata".... ,,Na krańcu dupy"

A tak na poważnie...

Czemu specjalnie dajecie na forum Spidermana 3 niskie notz 1/10.

Szczyt głupoty.

Ja piratw lubie i dam normalą ocene.

Kudii11

Ja tego nie robię wiec mnie nie obwiniaj tylko innych a tak wogule ta zmieniona przez ciebie nazwa jest dziwna.

ocenił(a) film na 10
Kudii11

dziewczyno!!! lub chłopaku ;p...............nie widzisz ze to podpucha tego nastay 18.... czytaj nasze posty nikt tak nie głosuje.... a to pewnie niby wiesz od tego natay'ego tak??

___Ylona___ania9970

chłopku. Ja do was nic nie mam,ale wszyscy z waszego forum dają specjalnie niskie noty. Nie tylko nasty

ocenił(a) film na 10
Kudii11

a skat ta pewność że to my???
""""""""""""""""""""""""""""""

___Ylona___ania9970

Zgadzam się z skąd wie.Ta sprawa zaczyna wymykać się z pod kontroli!!!!!1

Pif_Paf

A mi to wisi kalafiorem. Jakaś nesty 18 czy jak jej tam zrobiła tyle szymu o byle błupote. OLAĆ TO.

Kudii11

1. Nie ma tego udowodnione
2. Nie róbcie bajzlu na tym forum
3. Nie wyprowadzajcie dobrych ludzi z równowadi

4. Znowu się naraziłam =D

ocenił(a) film na 10
Nimfadora01

no pochwal sie.... bo chcieliyśmy wiedziec. na tym forum są porządni obywatele i kulturalni XD hehehe my nie jesteśmy zdolni do takich nikczemnych czynów! no to poweidz skad wiesz ?

Kudii11

I znowu fajne tematy szlak trofił.

ocenił(a) film na 10
Nimfadora01

"Fajne tematy" tzn????

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

ocenił(a) film na 10
___Ylona___ania9970

znowu gadacie o tym samy?... ile można?

Ashen

Aż się znudzi wszystkim. Ja tam pisze bo mi się nudzi i spać nie mogę.

ocenił(a) film na 10
Nimfadora01

Napij sie ciepłego mleka. Im więcej osób odpowiada tym częściej sie pokazują te tematy bo człowiek juz we krwi ma chęć aby ktoś go dostrzegł... nie biercie tego do siebie. Ja ogólnie nie lubie ludzi i mam do nich wrogi stosunek.
PS. elfik cczytałam twoje wiersze

Kudii11

ja nie ocenilam spider mena na 1...wiec sie nie wypowiadam!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ja nie oceniłam filmu bo jeszcze go nie widziałam a jak zobaczę to ocenię.Ot i po kłopocie.

użytkownik usunięty
Kudii11

Bardzo lubisz Piratów http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=818452&rate=1
Nikt specjalnie nie ocenia Spider-Mana na 1. W przeciwieństwie do waszego Spider Teamu. Jak na przykład Marcin 535. Wczoraj obie części Piratów miały ocenę 1 dzisiaj niespodziewanie zmienione na 7...
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=683144&rate=1
Dark Knight należy do Spider Teamu, ocenił Spider-Mana na 1. http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=859283&rate=1
Wasz Spider Team naprawdę zrzesza prawdziwych fanów filmu...

ocenił(a) film na 10

ej no chamstwo.........co to za niedorozwoje.... ale my mamy klase nie zniżymy sie do ich poziomu!

ocenił(a) film na 10
___Ylona___ania9970

Czy to jest tak wazne jakie oceny maja filmy na filmwebie ja tam daje zawsze 10/10:P

___Ylona___ania9970

Tom masz cos do Spider Teamu.Tak sie pytam

ocenił(a) film na 7
Kinomaniak20

Tak! Brakowało TU właśnie dyskusji na ten temat- czy ktoś coś ma do Spider Teamu, a jeśli ma, to co? A jeśli nie ma, to dlaczego? Zlitujcie się z tym Spider-Manem.
Do założyciela tematu- zanim założysz kolejny, poczytaj sobie trochę to forum. Kolega, który namawiał do oceniania 1/10 nie został entuzjastycznie przyjęty, wręcz przeciwnie. Zresztą nic mnie to nie obchodzi, ale moglibyście jakoś się umówić, potłuc trochę czy co, a nie tu się pienić.

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

jesli to do mnie pytanie to mówię ze nie mój post był o tych którzy dają negatywne oceny(żeby obniżyć średnią-to jestchore ;|) i zjeźdzają fanów piratów...czy to jest normalne? a ogólnie do was nic nie mam powtarzam mi ten film też sie podoba !!!

ocenił(a) film na 4
___Ylona___ania9970

Ja sie do nich nie przyznaje :)

Sorry, ale "mój" Spider Team troche przesadza, dali sie wrobić Nastayowi.
Wiem że to fani spider-mana wam bardziej nabruździli, ale przez to że zostali podpuszczeni.
Niska średnia ocen to powód przeciętnego filmu a nie wasza wina, wiec jeśli sie da sprubuej odkręcić te głupie głosy (na pewno sie da:)

Kudii, marcin 535 to fajni goście, ale czasem ich ponoszą nerwy (a mówia że to ja jestem nerwowy), trzeba mieć wyczucie, i darować sobie takie pierdoły.

PzK to bardzo dobre filmy, i głupotą jest ocenianie je na 1/10.
A do Dark Knight się nie przyznaje, ona ma napięcie przedmiesiączkowe i nawet nas denerwuje, chyba nasz zarząd będzie musiał przemyśleć jej wydalenie.

Swoją droga to kogo mam sie spytaćo formalne przyjęcie do Curiosity?
Bo widze ze przyjmuje curiosuty, kapitanem jest Lady of curiosity a adminem na forum pchełka (jak w roździelacie obowiązki?:)
Bo pisze na waszym czacie i jestm zalogwany na forum.
Osobiście jestem fanem obydóch filmów i PzK3 i SM3.

Pozdro dla nieokrzesanego Spider Teamu i statku curiosity :)

użytkownik usunięty
Kinomaniak20

Do Spider Teamu nie mam nic.
Ale do tego, że, bez obejrzenia filmu, część osób zrzeszonych w waszym Teamie specjalnie wystawia 1/10 dla Piratów tylko dlatego, żeby Piraci byli niżej w rankingu owszem.

Kudii11

Darth Kudii nie wkurzaj fanow POTC bo sam nim jestem

Kinomaniak20

Dzięki za wsparcie :D

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Nie mógł by ktoś narobić takiego zamieszania że Wy (fani Piratów) dajecie ocene "10" Nam (faną Spidera) i odwrotnie, to by było znacznie lepsze ;)

Kudii11

A skąd wiesz że niskie.Skąd przyszedł ci ten pomysł ze zmianą tytułu????

ocenił(a) film na 8
Pif_Paf

Och kolejny temat na którym nie powinnam sie wypowiadac ale muszę (to jest silniejsze odemnie).
Moim zdaniem ocenianie filmu po złości jest bezsensu. Wszyscy użytkownicy powinni oceniac filmy według własnego uznania. Jeśli naprzykład Spiderman spodobał mi się na 8/10 to daje taką ocenę. A gdy spodoba mi się na 2/10 to taką ocenę powinno się dac. Wszystko zależy od gustu ja osobiście na oglądałam Spidermana i dlatego nie głosuje na niego.
(powyższe oceny to tylko przygłady!)
Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 8
Pif_Paf

Och kolejny temat na którym nie powinnam sie wypowiadac ale muszę (to jest silniejsze odemnie).
Moim zdaniem ocenianie filmu po złości jest bezsensu. Wszyscy użytkownicy powinni oceniac filmy według własnego uznania. Jeśli naprzykład Spiderman spodobał mi się na 8/10 to daje taką ocenę. A gdy spodoba mi się na 2/10 to taką ocenę powinno się dac. Wszystko zależy od gustu ja osobiście na oglądałam Spidermana i dlatego nie głosuje na niego.
(powyższe oceny to tylko przykłady!)
Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
sweetka

Ja obejrzałam Pajączka i z wielką przyjemnością wlepiłam mu ocenę 8/10.Film jest dobry.Co prawda większość i tak będzie pewnie jojczała na Venoma,ale mi się on podobał.To że jestem fanką Piratów nie znaczy bowiem że nie oglądam niczego innego.Powiem tak z taką samą niecierpliwością czekałam na Pajączka co na Sparrowa:D Pozdrawiam gorąco^^