Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Dzisiaj o 3 w nocy, kiedy wracałam z kina pomyślałam, że trójka będzie miała pewnie tytuł "Na końcu świata". No i patrzcie, "Pirates of the Caribbean: At World's End"... Smutne, bo przewidywalne. Czyli mało pomysłowe.

ocenił(a) film na 7
lubieyaoijakch

może dlatego tak pomyslałaś bo mówili " płyniemy na koniec świata"
jedyne co jest mało pomysłowe to Ty :)

dw1990

Dziękuję, za komplement :/ To była pierwsza myśl

ocenił(a) film na 8
lubieyaoijakch

Myśle, że raczej będzie "Na krańcu świata". Konieć świata bardziej sie kojaży z armagedonem;-)

Piotr_W_

eh chyba jeszcze nie znacie możliwości naszych kochanych tłumaczy i pewnie przetłumaczą "zmartwychwstanie" ahhh, uwielbiam polskich tłumaczy :]

lubieyaoijakch

Ten tytuł to plotka. Na serwisie IGN producent filmu powiedział, że tytuł trzeciej części poznamy dopiero za kilka miesięcy.

ocenił(a) film na 8
Mierzwiak

ale " na krańcu świata" już jest zajęte przez Pana i Władcę (kto oglądał to wie :P) :D

ocenił(a) film na 7
lubieyaoijakch

Co jest niby mało mysłowe? Sorry, ale ten tyłuł był już znany dużo wcześniej, nie wiesz może dlaczego? A może dlatego, że po obejrzeniu dwójki ten tytuł wszystko tłumaczy? Naprawdę bardzo to smutne, że nie potrafisz choć trochę pomyśleć.

lubieyaoijakch

mam nadzieję, żę tytuł przetłumaczą(o ile ten właśnie będzie) "na końcu świata", czyli nie będzie to oznaczać żadnej apokalipsy:)

lubieyaoijakch

To nie jest oficjalny tytuł podawany przez wytwornię Walta Disneya... Wejdź na http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_of_the_Caribbean_3 [en.wikipedia.org/wiki/P...]