Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jak tak czytam komentarze to powoli mi sie odechcewa iść na ten film ja niewierze puki nie zobacze ,że jest aż tak do dupy. Jutro ide i potwierdze wam czt TAK CZY NIE!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Indy_6

ja tez jutro ide ale czytałm po angielsku na wikipedi zakonczenie i wcale mnie sie nie podoba ale mam nadzieje ze to nie prawda oby bo to wcale fajnie ni wyglada

ocenił(a) film na 10
Indy_6

o 19 jest chyba jeden z pierwszych seansow wiec wedlug moich obliczen za niedlugo zniomki beda wracac z kin i mam nadzieje ze cos tu skrobna osobiscie nie lubie rozczarowan i chce wiedziec na co mniej wiecej ide ....:P chociarz i tak swoje juz wiem hihiih
szczerze to watpie zeby ktos mogl uznac ten film za kompletna klape...bo to przecierz czolowka swiatowej produkcji filmowej a niepowodzenie koleinych czesci w kazdym wypadku jest skutkiem nastawien odbiorcow ktorzy po obejrzeniu poszedniczek juz sami rezyseruja sobie odbior filmu i czasami jest inczej ....nie mozemy przecierz znowu byc zaskaiwani nieprzewidywalnymi wyczynami jacka bo przecierz wiemy na co go stac.....osobiscie szanuje disneya aktorzy wyborni wiec.....

ocenił(a) film na 10
Indy_6

o 19 jest chyba jeden z pierwszych seansow wiec wedlug moich obliczen za niedlugo zniomki beda wracac z kin i mam nadzieje ze cos tu skrobna osobiscie nie lubie rozczarowan i chce wiedziec na co mniej wiecej ide ....:P chociarz i tak swoje juz wiem hihiih
szczerze to watpie zeby ktos mogl uznac ten film za kompletna klape...bo to przecierz czolowka swiatowej produkcji filmowej a niepowodzenie koleinych czesci w kazdym wypadku jest skutkiem nastawien odbiorcow ktorzy po obejrzeniu poszedniczek juz sami rezyseruja sobie odbior filmu i czasami jest inczej ....nie mozemy przecierz znowu byc zaskaiwani nieprzewidywalnymi wyczynami jacka bo przecierz wiemy na co go stac.....osobiscie szanuje disneya aktorzy wyborni wiec.....

ocenił(a) film na 8
Indy_6

Rzeczywiście trochę sie rozczarowałam tą częścia, poprzednie były zdecydowanie lepsze. Trójka jest najbardziej mroczna (uwiebiam to słowo;o)z całej trylogii,za długo się rozkręca, pierwsze minuty bardzo się dłużą. No i za rzadko pojawia się na ekranie Jack Sparrow, to dzięki niemu pprzednie części były takie zabawne, tu nawet jego występy nie zawsze śmieszą. Jedyne co rzeczywiście robi wrażenie to efekty, zwłaszcza finałowa bitwa. Ogólnie film dobry, ale poniżej oczekiwań.