Hmm tyle czekania ale zwiastun jest R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to się dopiero napaliłem na film!!!
Ja włączyłem trzy razy z rzedu i wyłączyłem komputer. Ale zanim wstałem mówię: co robisz, zwiastun jeszcze raz musisz zobaczyć. No i jestem ;)
ahh..... powiem wam jedno... boskie ujecia Jacka:D
zajefajny jest ten wodospad poprostu majestatyczny i straszny i w ogóle..kurde podniecam sie..
Wir na krańcu świata i ten smiech Barbossy:D Nie no wypad a nie zwiastun
śmiech barbosy najlepszy xD wogole niesamowity zwiastun! ja CHCĘ FILM JUŻ!!!!!!! xD ach i te ujcie wlaczacego jacka z davym ** cudowne!!!
Ja też się ciągle rozpływam i odciągnąć mnie nie idzie od monitora...Ten uśmieszek Jacka i ta Perła z piasku....LUdzie zbierajcie mnie!!
Zauwazyliscie co Jack trzyma w ręku jak walczy z Davym Jonesem? Skrzynie z sercem. Ale przeciez była pusta. Hmm...ciekawe.
Widziałem około 4 razy zwiastun i wciąż mam mało - ale poczekam do wtorku na lepszą jakość to wtedy luknę na niego klatka po klatce :)
Mimo wszystko najbardziej podoba mi się na poczatku ujęcie Barbosy schodzącego po schodach i ta muza w tym momencie - nie no ciarki mnie przeszły :)
Wychodzi na to, że główna walka bedzie na Latającym Holendrze z ekipą Davy Jonesa - nie no ja wysiadam :)
Ach, więc to była skrzynia?
Mi to na wiadro wyglądało...
Więc muszę przebudować swoje rozważania....
Muzyczka wogóle jest świetna, ten Sao Feng mnie fascynuje... A walka Jacka z Davym będzie na pewno powalająca. Jeszte ten tekst Jacka "Dlaczego mialbym z Wami plynac? Czworo z Was probowalo mnie zabic, jednemu sie to nawet udalo" i ta rozmowa z Elizabeth na statku...
JA CHCĘ MAJ!!!!!!!!!!!!!
Hej moi drodzy podajcie mi linka na gg: 6667172 albo wyślijcie na maila: malpiszon-12-1992@tlen.pl plisssskkkkaaaa :):):)
Z góry dzięki :*
Pozdrwiam :D
Mi sie wydawało że Jack podczas walki z Davym jakiś lampion trzyma (tak to wyglądało) ale w sumie po co mu lampion, który nie świecił ;]
Jak ktoś chce link do zwiastunu to prosze pisać na moje gg: 7505289 bo tutaj zaraz skasują ;]
Mrozik, jakby go tu podali, to znowu zablokowaliby im temat ;P podaj gg to napewno Ci podamy ;P
Kochani, nie wiem co powiedzieć jestem tak zszokowana, trzęse się z radości. Nawet pisanie tego sprawia mi trudność, bo chcę znowu go obejrzeć. Podzielam wasze opinie!!! ;P
Zwiastun jest rewelacyjny!!!!!!! Jeżeli cały film będzie na takim poziomie to, to będzie hit na miarę WP Powrót Króla :) Pozdrawiam
A ja się powstrzymam do wtorku rano i obejrzę w HD. Tyle czekania i mam raczyć się jakąś paskudną kopią w dodatku z rosyjskim dubbingiem? Nie.
Mam wielką prośbe, podajcie mi linka do tego zwiastuna, moje gg - 9213357 please!!!:P
Nawet z rosyjskim dubbingiem jest świetny. Nie, jest fantastyczny, co dopiero będzie z angielskim tekstem. Oryginał musi być boski!!! ;P
PS: Nie podawajcie linka do zwiastuna na żadnym forum, bo je zablokują. Przesyłajcie bezpośrednio na gg. (Tak dla przypomnienia)
Film jak film po co się napalać na zwiastun nie lepiej nie oglądać i iść dopiero na film przecież wiadomo, że w takich zwiastunach pokażą to co najciekawsze i na samym filmie już nie ma tego zaskoczenia, a tutaj nawet jeżeli obejrzeć ten zwiastun to można się wstrzymać jeden dzień i po angielsku zobaczyć, a nie po rosyjsku.
Ja obejrzalem 4 razy i nie zaluje! Teraz czekam na wersje HD w oryginale. Swoja droga to chwala niebiosom za brak dubbingu filmow w naszych kinach i tv (wyjatek kreskowki, gdzie trzeba przyznac wychodzi super). Gdybym mial sluchac jakiegos typa mowiacego "Cholera" czy inne wziete z kosmosu okreslenia z ang. "Bugger"(czy jakos tak) itp. to by mnie szlag trafil.
Mimo wszystko mam pytanie:
gdzie sa sceny tak od dawna zapowiadane?
-widok tysięcy statków,
-Tia Dalma na statku,
- Jack otrzebujący jakieś robale z ramienia,
-Will duszący Becketta?
Gdzie to jest?
Skrócili zwiastun?
Prawdopodobnie :(
no usuneli,ale to pewnie dlatego że za szybko roszedł się w sieci!
To teraz sobie poczekamy na kochany zwiastunik po angielsku .
Cieszę sie że go usunęli.
Znów mogę "czekać"
Psychiatryk- nie mozna obejrzec reklamy... Czemu blokuja fora na ktorych pojawia sie link ?!
kurcze..
mam nadzieję że się nie powiesicie z tego powodu..JUTRO RANIUTKO WSTAŃCIE PRZED SZKOŁĄ i obejżycie sobie w wersi ang. i do tego HD.
TUTAJ JUTRO BEDZIE ORYGINANLY TRAILER:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
ps. sory za capsa..:P
pozdro:D
Na youtube wpisz Piraci z Karaibów i gdzieś na wierzchu powinien być zwiastun - po rusku z polskimi napisami. Miłego oglądania. pa
Hej spokojnie, nie musisz się tak jarać... Sam go oglądałem na youtube i powiem tyle: BARDZO obiecujący, ale jest spory oczopląs.
co tu się dzieje na FW- -wszyscy widzę szaleją z powodu tego zwiastunu...ale się nie dziwię ;)))
tak długo czekaliśmy i się wreszcie doczekaliśmy ;))
bardzo intrygujący- a scena walki Jacka z Jonesem... świetnie ;)
tylko że teraz, jak już zobaczyłam zwiastun, to trudno będzie wytrzymać do premiery ;)))
genialne!!!! ciezko bedzie wytrzymac do premiery ;) ale damy rade, taa juz.
swietny film bedzie,
i swietna muzyka.
Sper super super super super tylko czekam jeszcze na angielski zwiastun żeby usłyszec prawdziwe głosy aktorów :D już nie moge sie doczekac. Musze przeprosic tych wszystkich którym nie przesłałam mojej prezentacji o piratach ale niestety nie dało sie jej wysłac, próbowałam. Mojej pani od informatyki też sie nie mogło przesłac i do szkoły zaniosłam jej na płytce :/ jeszcze raz przepraszam wszystkich którym miałam ją przesłac.
Swietny zwiastun u mnie w Gdańsku w kinie krewetka jest już wywieszony plakat Piratów 3 :D POozdrawiam :P
Dla mnie oczywiście genialny!!! Aż dech zapiera ;D
Po prostu brak mi słów. Od niedzieli go oglądam i nie mogę skończyć się zachwycać ;D
Cudo!!!!!!!!!!!!!!
Na razie dostępny jest tylko ten po rusku: http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22819&sekcja=mmedia
Hmm... filmweb usuwa nawet linki do zewnętrznych trailerów, a stopklatka się nie szczypie i daje do ściągnięcia...
I całe szczęście... i widzi mi się, że nie zdelegalizują jej..
A dopiero we wtorek będzie normalny, tak? Chyba oglądnę sobie jutro, jeśli będzie.
Trailer będzie o 6 (naszego czasu) rano puszczony na stronei Disneya,
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/