Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Hmm tyle czekania ale zwiastun jest R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to się dopiero napaliłem na film!!!

Lord_10

Witaj w klubie.
Zwiastun świetny!:D boski:D KOCHAM
oglądam 24 h na dobre

Cpt_Pchelka

tfffu na dobę/....

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ja włączyłem trzy razy z rzedu i wyłączyłem komputer. Ale zanim wstałem mówię: co robisz, zwiastun jeszcze raz musisz zobaczyć. No i jestem ;)

Lord_10

ahh..... powiem wam jedno... boskie ujecia Jacka:D
zajefajny jest ten wodospad poprostu majestatyczny i straszny i w ogóle..kurde podniecam sie..
Wir na krańcu świata i ten smiech Barbossy:D Nie no wypad a nie zwiastun

Cpt_Pchelka

śmiech barbosy najlepszy xD wogole niesamowity zwiastun! ja CHCĘ FILM JUŻ!!!!!!! xD ach i te ujcie wlaczacego jacka z davym ** cudowne!!!

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Ja też się ciągle rozpływam i odciągnąć mnie nie idzie od monitora...Ten uśmieszek Jacka i ta Perła z piasku....LUdzie zbierajcie mnie!!

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Zauwazyliscie co Jack trzyma w ręku jak walczy z Davym Jonesem? Skrzynie z sercem. Ale przeciez była pusta. Hmm...ciekawe.

Widziałem około 4 razy zwiastun i wciąż mam mało - ale poczekam do wtorku na lepszą jakość to wtedy luknę na niego klatka po klatce :)

Mimo wszystko najbardziej podoba mi się na poczatku ujęcie Barbosy schodzącego po schodach i ta muza w tym momencie - nie no ciarki mnie przeszły :)

Wychodzi na to, że główna walka bedzie na Latającym Holendrze z ekipą Davy Jonesa - nie no ja wysiadam :)

Lord_10

Ach, więc to była skrzynia?
Mi to na wiadro wyglądało...
Więc muszę przebudować swoje rozważania....

ocenił(a) film na 10
Lord_10

Muzyczka wogóle jest świetna, ten Sao Feng mnie fascynuje... A walka Jacka z Davym będzie na pewno powalająca. Jeszte ten tekst Jacka "Dlaczego mialbym z Wami plynac? Czworo z Was probowalo mnie zabic, jednemu sie to nawet udalo" i ta rozmowa z Elizabeth na statku...
JA CHCĘ MAJ!!!!!!!!!!!!!

Nimfadorka

Mi na razie wtorek wystarczy...
Albo najbliższa dłuższa przerwa O!

Cpt_Pchelka

Hej moi drodzy podajcie mi linka na gg: 6667172 albo wyślijcie na maila: malpiszon-12-1992@tlen.pl plisssskkkkaaaa :):):)

Z góry dzięki :*

Pozdrwiam :D

malpiszonek

hi
dostales linke jak tak wyslij mi tez na gg.7976386

dzienki
galawan

Lord_10

ej dajcie linka do tego zwiastuna!!!gdzie on jest???????

ocenił(a) film na 8
mrozik22

Mi sie wydawało że Jack podczas walki z Davym jakiś lampion trzyma (tak to wyglądało) ale w sumie po co mu lampion, który nie świecił ;]

Jak ktoś chce link do zwiastunu to prosze pisać na moje gg: 7505289 bo tutaj zaraz skasują ;]

ocenił(a) film na 10
mrozik22

Mrozik, jakby go tu podali, to znowu zablokowaliby im temat ;P podaj gg to napewno Ci podamy ;P
Kochani, nie wiem co powiedzieć jestem tak zszokowana, trzęse się z radości. Nawet pisanie tego sprawia mi trudność, bo chcę znowu go obejrzeć. Podzielam wasze opinie!!! ;P

Lord_10

wielkie dzieki ale już go dostałem i zaczynam juz któryś raz z kolei go zapodawać!!!masa w ...!!!

mrozik22

Zwiastun jest rewelacyjny!!!!!!! Jeżeli cały film będzie na takim poziomie to, to będzie hit na miarę WP Powrót Króla :) Pozdrawiam

fargrz

A ja się powstrzymam do wtorku rano i obejrzę w HD. Tyle czekania i mam raczyć się jakąś paskudną kopią w dodatku z rosyjskim dubbingiem? Nie.

ocenił(a) film na 10
fargrz

Mam wielką prośbe, podajcie mi linka do tego zwiastuna, moje gg - 9213357 please!!!:P

ocenił(a) film na 10
Alexandre_2

Nawet z rosyjskim dubbingiem jest świetny. Nie, jest fantastyczny, co dopiero będzie z angielskim tekstem. Oryginał musi być boski!!! ;P
PS: Nie podawajcie linka do zwiastuna na żadnym forum, bo je zablokują. Przesyłajcie bezpośrednio na gg. (Tak dla przypomnienia)

ocenił(a) film na 7
TheCloudEater

Prosze dajcie linka do tego zwiastunu bo nie moge go znalezc!

Lucja_Tonks

O żesz ty ... JA CHCE 25 MAJA X______X...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Lord_10

Film jak film po co się napalać na zwiastun nie lepiej nie oglądać i iść dopiero na film przecież wiadomo, że w takich zwiastunach pokażą to co najciekawsze i na samym filmie już nie ma tego zaskoczenia, a tutaj nawet jeżeli obejrzeć ten zwiastun to można się wstrzymać jeden dzień i po angielsku zobaczyć, a nie po rosyjsku.

ocenił(a) film na 8
Elisz

Ja obejrzalem 4 razy i nie zaluje! Teraz czekam na wersje HD w oryginale. Swoja droga to chwala niebiosom za brak dubbingu filmow w naszych kinach i tv (wyjatek kreskowki, gdzie trzeba przyznac wychodzi super). Gdybym mial sluchac jakiegos typa mowiacego "Cholera" czy inne wziete z kosmosu okreslenia z ang. "Bugger"(czy jakos tak) itp. to by mnie szlag trafil.

ocenił(a) film na 10
spooms

ej....gdzie jest ten trailer?????? da ktos linka?

ocenił(a) film na 10
Nameless

Mimo wszystko mam pytanie:

gdzie sa sceny tak od dawna zapowiadane?
-widok tysięcy statków,
-Tia Dalma na statku,
- Jack otrzebujący jakieś robale z ramienia,
-Will duszący Becketta?

Gdzie to jest?
Skrócili zwiastun?
Prawdopodobnie :(

ocenił(a) film na 10
Lord_10

Chciałem luknąć jeszcze raz (piąty) na zwiastun ale...usuneli :(

Lord_10

no usuneli,ale to pewnie dlatego że za szybko roszedł się w sieci!
To teraz sobie poczekamy na kochany zwiastunik po angielsku .
Cieszę sie że go usunęli.
Znów mogę "czekać"

ocenił(a) film na 7
Lord_10

Psychiatryk- nie mozna obejrzec reklamy... Czemu blokuja fora na ktorych pojawia sie link ?!

ocenił(a) film na 10
Lord_10

błagam podajcie mi linka na gg 6616724

Seraffine

kurcze..
mam nadzieję że się nie powiesicie z tego powodu..JUTRO RANIUTKO WSTAŃCIE PRZED SZKOŁĄ i obejżycie sobie w wersi ang. i do tego HD.
TUTAJ JUTRO BEDZIE ORYGINANLY TRAILER:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
ps. sory za capsa..:P
pozdro:D

ocenił(a) film na 10
Lord_10

witam jak by ktoś mógł to niech poda linka na gg 2355676

ocenił(a) film na 10
Lord_10

A gdzie ten zwiastun można obejrzeć??Prosze o odpowiedz.Z gory dzieki..

lisiczkaaaa

Na youtube wpisz Piraci z Karaibów i gdzieś na wierzchu powinien być zwiastun - po rusku z polskimi napisami. Miłego oglądania. pa

Lord_10

Hej spokojnie, nie musisz się tak jarać... Sam go oglądałem na youtube i powiem tyle: BARDZO obiecujący, ale jest spory oczopląs.

piotr20070_2

http://www.youtube.com/watch?v=dWmnkTtLoL8

Proszę ;)

piotr20070_2

http://www.youtube.com/watch?v=dWmnkTtLoL8

Proszę ;)

Lord_10

co tu się dzieje na FW- -wszyscy widzę szaleją z powodu tego zwiastunu...ale się nie dziwię ;)))

tak długo czekaliśmy i się wreszcie doczekaliśmy ;))

bardzo intrygujący- a scena walki Jacka z Jonesem... świetnie ;)
tylko że teraz, jak już zobaczyłam zwiastun, to trudno będzie wytrzymać do premiery ;)))

ocenił(a) film na 10
Lord_10

genialne!!!! ciezko bedzie wytrzymac do premiery ;) ale damy rade, taa juz.
swietny film bedzie,
i swietna muzyka.

ocenił(a) film na 8
cry_baby

Sper super super super super tylko czekam jeszcze na angielski zwiastun żeby usłyszec prawdziwe głosy aktorów :D już nie moge sie doczekac. Musze przeprosic tych wszystkich którym nie przesłałam mojej prezentacji o piratach ale niestety nie dało sie jej wysłac, próbowałam. Mojej pani od informatyki też sie nie mogło przesłac i do szkoły zaniosłam jej na płytce :/ jeszcze raz przepraszam wszystkich którym miałam ją przesłac.

Swietny zwiastun u mnie w Gdańsku w kinie krewetka jest już wywieszony plakat Piratów 3 :D POozdrawiam :P

ocenił(a) film na 8
sweetka

dzięki przemol919 za zwiastun :D

ocenił(a) film na 8
Lord_10

Dla mnie oczywiście genialny!!! Aż dech zapiera ;D
Po prostu brak mi słów. Od niedzieli go oglądam i nie mogę skończyć się zachwycać ;D
Cudo!!!!!!!!!!!!!!

Karola

Oba moje zwiastuny - z napisami polskimi i angielskimi - poszłyyyy... ;(

ocenił(a) film na 8
przemol919

Na razie dostępny jest tylko ten po rusku: http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22819&sekcja=mmedia

Karola

Hmm... filmweb usuwa nawet linki do zewnętrznych trailerów, a stopklatka się nie szczypie i daje do ściągnięcia...

I całe szczęście... i widzi mi się, że nie zdelegalizują jej..

ocenił(a) film na 10
Karola

A dopiero we wtorek będzie normalny, tak? Chyba oglądnę sobie jutro, jeśli będzie.

AGSJ

Trailer będzie o 6 (naszego czasu) rano puszczony na stronei Disneya,
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/

ocenił(a) film na 7
Lord_10

Po obejżeniu zwiastunu moim życiowym celem zostało zesranie sie na klate Orlandowi