Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

No dobra wiem ze to debilne pytanie ale gdzie mozna ustawic sobie taki obrazek obok swojego nicku?

ocenił(a) film na 10
Secret_Fairy

zmieniasz to w profilu:
ustawienia/ zmien zdjecie i wybierasz plik z kompa ;)

cry_baby

Hej!! Też myślę, że strona Piratów, na której jest naprawde mało tematów, to najlepsza do pytania o zdjęcia w profilu ;)

ocenił(a) film na 10
shopgirl

odruch niekontrolowany, w sumie gdzie zapytac o tak wazna rzecz jak nie tu?

ocenił(a) film na 9
cry_baby

bez kitu. wiem ze to głupie ale gdzie się miałam dowiedzieć :) dzienx za pomoc;*

Secret_Fairy

Z kitem. Wystarczy trochę poczytać a od razu wiadomo jak się zmienia zdjęcie. Albo zapytać kogokolwiek, wiele osób ma w swoich profilach np numer gadu -.-
Teraz każdy będzie pisał to samo, jak się zmienia zdjęcie, ważna sprawa jeśli chodzi o Piratów z Karaibów 3, wręcz życia i śmierci.

Secret_Fairy

Więc tak na swoim blogu szukasz ustawień,potem naciskasz na zmień zdjęcie.Zmieniasz sobie zdjęcie jakieś i OK.Jeśli zdjęcie ci się nie pojawi to naciśnij odśwież i będziesz widział zdjęcie.

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

Hm, dlaczego ma tu nie pytać o tak `ważne` żeczy, tutaj są tysiące dużo głupszych tematów, albo takich, które były wałkowane po miliony razy... zresztą mi też pomógł ten temat... ;)

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

Hm, mogę sprawdzić, czy mi zdjęcie weszło??? O ile się nie oburzycie, że to takie idiotyczne...