Kto jest Fanem Piratow z Karaibow Niech sie Wpisuje , ( chce zobaczyc czy ten film posiada duzo fanow )
Ja jestem wielką fanką Piratów z Karaibów!!! Uwielbiam Ich!!! Z niecierpliwością czekam na 3 część! Pozdro!!! =)
Lepiej sie tu nie wpisujcie bo dostanie wam sie wrzuta od Spermy-że nic innego oprócz Piratów was nie interesuje
((ale po cichu wam powiem że FANKA to za mało-zeby wyrazic to co mnie łaczy z piractwem:D ))
Nie nadaję się JEDYNIE do Fanklubu...Ja jestem już rodowitą PIRATKĄ ;P
Odbilizm totalizm piratus po prostu....
No tak, na forum Piratów z Karaibów musi być mało fanów tego filmu. Właściwie myślę, że jest to jakaś garstka pośród fanów "Kubusia i Hefalumpów".
"Lepiej sie tu nie wpisujcie bo dostanie wam sie wrzuta od Spermy-że nic innego oprócz Piratów was nie interesuje
((ale po cichu wam powiem że FANKA to za mało-zeby wyrazic to co mnie łaczy z piractwem:D )) "
Do pierwszej części- dowartościowałaś się pisząc to?
Do drugiej (w nawiasie)- ciekawe co Ty wiesz o prawdziwym piractwie..
Pchełko, Cyanide zawsze się czepia.
Co do tego czy jestem fanką piratów, co za pytanie ?! ( :D :) ) -oczywiscie , że jestem !!!
"przecież to był żart.... "
Tak? W takim razie- marny i w ogóle nieśmieszny.
Jestem tylko człowiekiem, więc mogę się mylić. Jednak zdania na temat 'piractwa' nie zmienie.
Olusia- spadówa.
Cyanide, TY GŁUPCU!!!!!!!!! Dałaś się zwieść Olusi! Ale trudno, żeby tak nie było, w końcu kim my przy nich wszystkich jesteśmy.. ehh, chciałabym wiedzieć, jak to jest mieć mózg i móc m y ś l e ć.
A co do fanclubu - nie ma żadnych wrzutów! Hip hip, niech żyją fani Piratów, najsuperowsi ludzie jakich poznałam w neciku!:*********** boshshsh, zajebisty temacik ;D;D;D kocham Was wshyskich,
pzdr
~~~~ Sperma:**
Olusia- rajciu, to jest TO, czego oczekiwałam pisząc tamten post!!! Dzięki, jestem w szoku, że się doczekałam i w nadmiarze emocji, nie wiem co powiedzieć :O
Gratulacje.
Jejku, jak ja lubię z tobą gadac. Nawet nie masz pojęcia jaki zawód byś mi sprawiła gdybyś nic nie napisała, ale jestem prawie pewna , że mnie to nie spotka, nie sprawisz mi zawodu.
Jest! <przybijam piątke sama ze sobą>.
Jestem zachwycona Twoimi odpowiedziami. Nawet nie muszę się wysilać i odpisywać, bo mówią same za siebie :}
Chyba zauważyłaś ,że zaprzeczasz sama sobie , prawda ??? Nie martw sie ty też spełniasz WSZYSTKIE moje oczekiwania . Zobacz jak łatwo mozna uszczęśliwic inną osobę.
Nie zaprzeczam sama sobie, bo... zawsze mam racje!!!
Iha!
Widzę, że próbujesz być fajna tak jak ja, używając moich argumentów- nie wychodzi Ci to.
Och, myslisz ,że tobie to wychodzi....słabo, słabo. Wiesz za duże samozadowolenie nie jest dobrą rzeczą.
Ochh, nic nie powiedziałam, co do wypowiedzi Spermy, widzę , że bronisz swojej fanki, wszyscy wiedzą, że mamy tu taki nadzwyczaj ironiczny duet. Tylko , ze wypowiedzi Spermy, są mimo swojej jadowitości (ta do mnie tez taka była , ale nie przeszkadza mi to , dobrze jest poczytac ładnie sformuowaną ironię)- inteligentne, a twoje Cyanide nie bardzo, musisz poprosic Spermę o pomoc.
No i myslę,że mozna by zstawic ten temat (zn. nic nie pisac), chociaz wiem , że chcesz cos napisac, żeby zszedł na dół, bo jest niepotrzebny ok ??? (nie odpisuj !!! :D)
Jakbyś nie zauważyła- moje wszystkie wypowiedzi w tym temacie są bardzo ironiczne- dlatego też nie są POWAŻNE.
Długie wypracowanie jest zbędne. Sperma jest moją fanką- no cóż możliwe, jestem już sławna?! <BTW to też ironia przekazująca Ci jak bardzo mylisz niektóre pojęcia>.
Widzę, że przypadło wam podlizywanie się Spermie, no cóż- tonący brzytwy się chwyta, dziwne tylko, że ona wcale nie podziela waszego entuzjazmu prawda? <o losie, przypadku i wszystko na raz :}>.
Zresztą, pozostawiam tą kwestie do rozważania dla potomnych.
Nie odpisuje więcej, ta rozmowa jest tak bez sensu, jak wczorajszy deszcz.
Nie wole żeby nie robili nic... przynajmniej zmusząją niektórych do trroche dłuższych wypowiedzi... choć niekórzy (w tym ja) czasem oprostu piszą że komentarz za krótki :P
Co do tematu... ja jestem fanką ale nigdzie sie nie zapisuje... :P
Wole bez zobowiązań (nie szukajcie tu żadnych podtekstów bo ich nie ma)
A co do tej wymiany zdań... niestety dla niektórych lubie sie wtrącać i dodoać swoje zdanie... Może byłoby łatwiej gdybyśmy wszyscy dali sobie na wstrzymanie i nie prowokawali sie nawzajem i nie wyśmiewali sie z czyjegoś... eee sposobu pisania i... jakby to nazwać może... toku myślenia :P Ale to moje zdanie bo wkońcu poto jest forum. Więc ... to wszystko
(troche kulawo zakończone;) )
,,no to ja sie wpisuje
<za krotki post> mogliby cos z tym zrobic:/ ,,
Piratka 2 no i zrobili trzymaj
dlugo spacje i po problemie :D
Spermo widziałaś o co cię zapytałam wyżej.? Mogłabyś mi odpowiedzieć.? Bo nie zniosę życia w niepewności.
no ... prawdopodobnie przez Johnny`ego :P ALe nie tylko rzecz jasna. Ale ja płci nie zmienie :P
No to nie zostawię was samych:D
Też uwielbiam "Piratów...."
Pozdrowionka dla wszystkich:*:*:*:*:*
a co tu sie wypowiadać ja po prostu ten film uwielbiam jest to jeden z filmów które bym polecia ;] a zeby nie bylo ze innych film nie oglądam to polecam film "szakal" "edward nożycoręki" "szkoła uwodzenia 1,2,3" "jeździec bez głowy" moje ulubione filmy ;]...p.s ogolnie lubie filmy z johnnym i uważam ze wiekszośc w których grał za udane dla tego polecam filmy z jego udziałem ;]
Szaleje za tym filmem. Co dzień to coraz bardziej mi się podoba. Nie moge się doczekać premiery Piratów3
ja mam bzika na punkcie tego filmu normlnie go kocham !!!! :D:D:Dnigdy mi sie nie znudzi :D:D:D