Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Bardzo zawiodłam się na tej części, gdyż niestety Will Turner i Elizabeth Swann nie są razem, ponieważ ta głupia ośmiornica ten jakiś gości zabił Will'a:( teraz on jest przywódca okrętu Holendra:(
Pzdr dla fanów Piratów z karaibów i Charmed:)

BigMovieFan

ah ile razy mam mówić, że są razem...raz już się wypowiedziałam w miarę dokładnie na ten temat, cytuję:

"bla bla bla... dupa dupa dupa...nie będzie tego w filmie bo twórcy filmu powiedzieli, że Will wrócił do niej na zawsze bo pokazało się zielone światło... a zielony błysk jak on odpływał to był dlatego, że Ci co byli w załodze Davy Jonesa zostali wolni i powrócili do świata żywych... został przy Willu tylko jego ojciec...i on teraz jest kapitanem Latającego Holendra...a czemu zielony błysk pojawił się tak późno jak załoga już pare dobrych godzin nie należała do Davy Jonesa?...to proste... bo zielony błysk mógł pojawiać się tylko przy zachodzie Słońca... a tak w ogóle to nie wiadomo czy 4 cz. powstanie... mam nadzieję, że nie...a jak serce znowu znalazło się u Willa?...magia ludziska magia..."