Zaczyna sie tak jak poprzedni.Mała dziewczynka spiewa coś o piratach a potem przedstawiony zostaje kapitan Barbossa(wiecie scena z 2 części).
Potem widać statek araczej jego wrak dryfujący po morzu z Barbossą na pokładzie.Statek wygląda na azjatycki a przed nim po chwili wyłania się ogromny wodospad i następnie ta muzrynka voodoo gada coś o końcu świata.
Potem widzimy ekipe Jacka Sparrowa na statku razem z Jackiem,niestety zwiastun nie pokazjue jak Sparrow "uciekł" krakenowi.
Sparrow zadaje im pytanie czy nikt z nich nie ratował go ponieważ zanim tęsknił?
Wszyscy maja opuszczone głowy,tylko małapa zombie podnosi ręke.
Ptem widzimy krótki montaż jak Lord Beckett przejął panowanie nad oceanami .Piraci z 4 zakątków świata postanawiają stawić mu opó i poznajemy postać Chow Youn Fata!
No i poźniej zaczyna się to co w piratach lubie najbardziej.Kilka efektownych ujęć i krótkie ujęcie z walki Jacka z Davy Jonsem na okręcie.
Rewelka.
Zwiastun końńczy się zajefajnie.
Nie będe zdradzał tylko powiem,że koleś pyta się Sparrowa
-Czy ty jesteś szalony?
Jack odpowiada:
-Gdybym nie był to pewnie by nie zadziałało!
POLECAM
Wiesz, co? Jednak te angielskie scenariusze zwiastuna, pokazywane 2 miesiące temu, były autentyczne. Tylko skoro już wtedy mieli gotowy plan (bo to, co mówisz jest kropka w kropkę jak tamte opisy), to czemu zmontowali go tak późno? Przecież mówili, że nie mogą go zmontować, bo nie mają jeszcze gotowego planu, a 2 miesiące temu juz był gotowy, taki sam. Ja naprawdę nie rozumiem tych ludzi ;P Już nie mogę się doczekać zwiastunka ;P A wogóle, na jakiej stronce go widziłeś?
Zgadzam się z tobą. Coś mi tu nieprzyjemnie pachnie. Najważniejsze, że zwiastun już niebawem... Apropo jaką stronkę odwiedziłeś aby zobaczyć zwiastunik ???
Właśnie, zapodaj linka do trailera, bo tyle osób już mówiło o trailerze i wszystko to były jakieś fake albo bzdury itp.
premiara trailerabędzie 19 marca na tej stronie:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
No bo z tego co pisał Wojtek to zrozumiałem, że on już go widział. Powiedz łaskawie Wojtku gdzie go widziałeś? Daj linka
bez urazy ale trailer bedzie za 5 dni.....!!!1 JESZCZE GO NIE MA I WOJTUŚ NIE DA CI ŻADNEGO LINKA CZAISZ??? no
sry za capsa ale ludzie sie pytają o tak oczywistą rzecz..
Ja myślęże Wojtek pewnie przeczytał ten script który chodzi po necie od dośc długiego czasu.....nie mógł go przecież już widziec.
Swoja droga jezeli ten script sie sprawdzi to trailer myślę że będzie naprawde fajny!
P.S To co napisał wojtek doskonale komponuje sie z tym co przedstawia ten script:D
przepraszam ale czy ktoś mógłby mi zapodać linka bo ja go jeszcze nie widziałam i jakby sie znalazł ktoż na tyle miły :P
Trailer widziałem na Showest.Puszczali raz.Ciężko było dostać sie na salę bo zapchana była.Na stojaka oglądałem.Widziałem tam też kilka scen z Transformers i byłem na konferencjo z Gorem VErbinskim.
już sie nie mogę doczekac! jak myslici bedzie 4? bo ja czytałam ze jest bardzo duże prawdopodobieństwo i oprócz tego aktorzy by się równiez zgodzili zagrać:)