Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pierwszy zwiastun PZK3 powinien pojawić siena świeta czyli po 22 grudnia juz możemu na niego czekać. Myślę że będzie trwał około dwie minuty.
TE INFORMACJE NIE SĄ PEWNE, WIĘC SORRY JAK SIĘNIE SPRAWDZĄ,A LE W TO WĄTPIE BO JUŻ OKOŁO LISTOPADA SIĘ GO SPODZIEWAŁEM (myślałem że sie pojawi).

Może mi sie tylko zdaje ale wczoraj chyba o tym napisałem i ktoś skasował ten temat. (SHEMEK?) Może tylko mie sie zdawało że go pisałem, bo wychodzięłm i się upewniałem czy na pewno pojawi sie na święta (żeby gafy nie walnąć). I nie pamiętam czy wracałem żeby go napisać. (ale mnie o razu nie krytykujcie że sklerotyk jestem, jak byście tyle pisali to też byście się nie połapali). Chociaż skasowanie jest prawdopodobne, chyba Shemek kasuje niektóre tematy związene z zwiastunami (Shemek dostaje informacje od dystybutora o datach premier zwiastnów, ale nie może o tym mówić, a dostaje informacje na długo przed nami)(Shemek zajmuje sie multimediami na FW). No to pozdro dla niego........ Nie kasuj mi tego.

Stefan_Mirecki

Cicha noc zamieni się w głośną . Wiecie ... mogli dać zwiastun trójki jako dodatek na DVD Skrzyni Umarlaka

ocenił(a) film na 4
Grievous

??? Chyba jednak mi sie zdawało, ja osobiście czekam teżna zwiastun Transformers który pojawi sie tez w tych okolicach.

ZAPRASZAM DO MNIE NA BLOGA, TAM SĄ PODANE DATY PREMIER WIELU INNYCH ZWIASTUNÓW.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Do premiery zwistunu jeszcze tylko 1,5 tygodnia. Są duże szanse że pojawi się wcześniej.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Jeszcze kilka dni, myślę że nawet może pojawić się jutro. No i ta informacja została potwierdzona przez filmweb, jak już wspomniała Pchełka.

Stefan_Mirecki

Właśnie...hahahah... nareszcie chyba wszyscy nie możemy sie doczekać .Pozdrowienia!:D

ocenił(a) film na 7
Cpt_Pchelka

no co jest???!!!
nie mogę się już doczekać! przecież dzisiaj już 23!

Los_Pomidoros

po 22 to znaczy że może dziś może jutro może pojutrze itd.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

"Nadal jednak aktualne są informacje o zapowiedzi do trzecich "Piratów z Karaibów" planowanej na drugi dzień Świąt. "

J_Yellow

No jakos dwa dni przetrzymamy ale nie więcej

ocenił(a) film na 4
Cpt_Pchelka

No to jeszcze kilka godzin.

Stefan_Mirecki

No cóż obecnie mi na zegarku wskazuje że jeszcze 56 minut:D
NO ale watpie że będą aż tak szybcy z wstawieniem tego zwiastunu równo o pólnocy!:D