Pierwszy zwiastun PZK3 powinien pojawić siena świeta czyli po 22 grudnia juz możemu na niego czekać. Myślę że będzie trwał około dwie minuty.
TE INFORMACJE NIE SĄ PEWNE, WIĘC SORRY JAK SIĘNIE SPRAWDZĄ,A LE W TO WĄTPIE BO JUŻ OKOŁO LISTOPADA SIĘ GO SPODZIEWAŁEM (myślałem że sie pojawi).
Może mi sie tylko zdaje ale wczoraj chyba o tym napisałem i ktoś skasował ten temat. (SHEMEK?) Może tylko mie sie zdawało że go pisałem, bo wychodzięłm i się upewniałem czy na pewno pojawi sie na święta (żeby gafy nie walnąć). I nie pamiętam czy wracałem żeby go napisać. (ale mnie o razu nie krytykujcie że sklerotyk jestem, jak byście tyle pisali to też byście się nie połapali). Chociaż skasowanie jest prawdopodobne, chyba Shemek kasuje niektóre tematy związene z zwiastunami (Shemek dostaje informacje od dystybutora o datach premier zwiastnów, ale nie może o tym mówić, a dostaje informacje na długo przed nami)(Shemek zajmuje sie multimediami na FW). No to pozdro dla niego........ Nie kasuj mi tego.
Cicha noc zamieni się w głośną . Wiecie ... mogli dać zwiastun trójki jako dodatek na DVD Skrzyni Umarlaka
??? Chyba jednak mi sie zdawało, ja osobiście czekam teżna zwiastun Transformers który pojawi sie tez w tych okolicach.
ZAPRASZAM DO MNIE NA BLOGA, TAM SĄ PODANE DATY PREMIER WIELU INNYCH ZWIASTUNÓW.
Do premiery zwistunu jeszcze tylko 1,5 tygodnia. Są duże szanse że pojawi się wcześniej.
Jeszcze kilka dni, myślę że nawet może pojawić się jutro. No i ta informacja została potwierdzona przez filmweb, jak już wspomniała Pchełka.
"Nadal jednak aktualne są informacje o zapowiedzi do trzecich "Piratów z Karaibów" planowanej na drugi dzień Świąt. "