Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy wiecie może kiedy pojawi się zwiastun do tego filmu. Czekam już na niego i czekam i nie mogę się doczekać. Co jakiś czas pojawia się jakaś data kiedy ma on się ukazać ale oczywiście na tym się kończy. Mam nadzieje,że niedlugo już go będę mogła obejrzeć, bo nie mogę się doczekać 3 części Piratów. Jak ktoś coś będzie wiedział więcej na ten temat niech pisze. ;) pozdrawiam gorąco :P

madziaczek_15

tAK JAK MóWISZ CODZIENNIE POJAWIA SIE NOWA DATA.
ja niestety chciałabym miec konkretna informacje..ale jej nie mam 3 miesiące do premiery a zwiastunu jak nie było tak nie ma....
Teraz pojawiła sie informacja że zwiastun POTC 3 -własciwie jakas taka pierwsza głebsza zapowiedź ma być po premierze (światowej) Ghost Rider i The Number 23...które juz były!!!!
Najbliższa data o której głośno to 2 marca...
ale wiesz co ja juz w nic nie wieże i nie nastawiam sie że zwiastun będzie w marcu....
i wam wszystkim tez tak radzę...za dużo stresu i w ogóle

madziaczek_15

ha ha ha..znalazłam cos jeszcze druga informacja jest o tym że zapowiedz piratów ukaże sie po premierze tych dwóch wyżej wymienionych przemnie filmów i filmu: Dead Silence -ktry premire ma 23 marca...hahaha.....no to hhehehe...ja już nic nie wiem..hahaha

madziaczek_15

Madziaczku.... uważaj z tym tematem bo nasz już 3 raz skasowali....

Liriel_

Ok spoko, będę uważać :P ale tylko tak chciałam zapytać. Nie będę się rozpisywać...może nie skasują :P. pozdrawiam wszystkich ;)

madziaczek_15

No moze nei skasuja :)
A mogłby mi ktos podac adres bloga pokładu Caurosity (wiem... zle napisalam :/) Bo za chiny ludowe nie mogę sobie przypomniec adresu tego bloga...

nicole_b

Ok juz nie trzeba znalazlam :)

nicole_b

Podobno 4 marca. ta jasne. i my w to mamy uwierzyć??
nigdy w życiu.

Liriel_

ja słyszałam że 2 marca...