u mnie aniekta na najgorszy film jaki widzieliscie mam nadzieje ze nie bedzie tam Piratow z KAraibow;)sorry ze na tym forum
dobra najgorszy film to......"lśnienie"....kurw*** takiego hujostwa to nie widziałem!!!
Hm, film? No nie wiem... Może "Czasem Słońce, Czasem Deszcz" ? Bo serial to na pewno "Moda na Sukces" - aż się rzygać chce od takiego gówna... blee...
Będzie krótko, 3 litery - "AVP" , czyli Alien vs. Predator. Największe rozczarowanie z jakim miałem do czynienia (a oczekiwalem bardzo wiele). A także "Boa kontra Pyton" (oczekiwałem chały, i własnie to dostałem"
No i oczywiscie polski akcent- "Gulczas a jak myślisz"
Zapraszam wszystkich do zobaczenia zwiastunu MOJEGO NOWEGO FILMU. Szczegóły u mnie na bLogu
Przywykłam do oglądania samych dobrych filmów... ale strasznym kiczem była "Klątwa" ... to było żenujące... i "Piła III" film nakręcony dla samego kręcenia. Już wcześniej wspomniany Gulczas... straszne.
Co tu jeszcze może być... Pluto Nash czy jak to sie pisze. Też mi się nie podobał, głupi temat i kiepskie wykonanie. Teraz wyporzyczył mi kolega "Medium" nie wiem czy warto to obejżeć... co myślicie?
Klątwa I i II kurcze kto robil ten 'horror' ;)
Zgodzę się tez "Gulczas a jak myślisz"- porazka.
A jeszcze Piły...
"węze w samolocie" już po samym zwiastunie stwierdzilam ze to największa szmira jaką widziałam
Zgadzam się BloodRayne to było do DUPY... , Ktoś mi polecił i mówił :
jaki fajny, koniecznie musisz go obejrzeć - i co, NiC tylko Klapa
Kiss kiss bang bang(Kłopoty to moja specjalność) - to jeszcze głupsze ( według mnie) nie mogłem się połapać o co chodzi - Totalny KiCZ
D.E.B.S - SZmira Bleee aż mi się nie chce myśleć o tym filmie i
Niektóre badziewne horrory