Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

arcydzielo

ocenił(a) film na 8

wszystkie czesci to cudo wspanialy film pod kazdym wzledem super.10/10 a nawet i wiecej hehe polecam

Jbll

Dla mnie też jest 10/10 , jest moim ulubionym filmem . Poprawia mi nastrój nawet gdy jest naprawdę smutno. Jest genialny, ponieważ każda część składowa tego filmu jest po prostu świetna:obsada(Orlando Bloom, Johnny Depp, Geofrey Rush) muzyka, reżyseria...:-)

ocenił(a) film na 7
Euhenia_2

Dla mnie też nic dodać, nic ująć. Reaguję tak samo na ten filmy jak wy. jak byłem w kinie, to mi się nie podobało, teraz na DVD doceniłem go w pełni. 10/10.

ocenił(a) film na 10
szymalan

aleluja!!! :D dla powyższych wypowiedzi:D

christopher

ALLELUJA! ;)

ocenił(a) film na 3
femles_CS

Bzdury kochani. Chyba nie wiecie czym jest arcydzieło. Piraci to świetnye kino rozrywkowe, ale nie arcydzieło. Nazwanie Piratów z Karaibów arcydziełem jest obrazą dla prawdziwych arcydzieł, takich jak chocby Ojciec Chrzestny, Lot nad Kukułczym Gniazdem, Człowiek z Blizną, starej trylogi Star Wars, pierwszej częsci Obcego czy chociazby Łowcy Androidów. To są arcydzieła, a piraci z karaibów niestety do nie zależą. Takie okreslenie filmu zalicza go do sztuki! Moi drodzy, nauczcie sie dostrzegac różnicę między rozrywka a sztuką.
Są filmy które łaczą w sobnie rozrywkę i sztukę, ale przykro mi - piraci z karaibów nie mają w sobie sztuki. To jest bardzo dobrze zrealizowany film akcji z fajnymi efektami, humorem i niezłą mzuyką ( i dzięki temu ma u mnie niezłą, pozytywną oceną, czyli 7/10 ), ale ze sztuka ma tyle wspólnego co "Piła" na przykład. Czyli - nic.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

fajne porównanie: "Piraci" do "Piły". Każdy ma prawo do uwżania za arcydzieło ten film, który mu pasuje. Czy nie można uznawać wymieniona przez ciebie filmy za arcydzieła i dołączyć do tej listy np. "Piratów"? Ja widziałem komentarze przy "Hostelu"-"arcydzieło-10/10", więc co to jest skala w ogóle? W kategorii filmów rozrywkowych "Pirac 3" nie mają sobie równych (wg nas) i tyle. Uszanuj to. Wg mnie tam jednak jest (jakaś) sztuka.