ej nie no, juz nie mogę sie doczekać!!! kupiłam juz bilety, i teraz się ślinię do ulotki:P:P:P
kurczę, mam tak samo xD czekałabym jeszcze bardziej niecierpliwie ale mam w tym samym dniu ustną maturę z angola, a do niej się aż tak nie palę....
do premiery na którą ja idę (18.00) zostało jedyne 94 godziny 19 minut i 27 sekund...zaraz umrę...:P
Aleś to obliczyla :P
Ja rowniez nie moge sie doczekac, Ty chociaz masz ulotke a dla mnei ulotek braklo :(
jeśli nie ma na stojakach to zawsze trzeba sie pani w kasie zapytać czy są...gdyby nie moja przyjaciółka nie zapytała się czy są ulotki są, to bym nie miała:P:P były zamknięte na klucz w szafce ale ujrzały światło dzienne dzięki przyjaciółce:D:D:P
sam sobie ściągaj:P:P hahahah
93 godziny 43 minuty 01 sekunda do premiery o godz. 18:P:P
Zaraz padnę!!! Ja się wybieram na przedpremierę w czwartek, w Szczecinie, w kinie Helios na godzinę 22.00...już nie mogę się doczekać!!!
niech ktos mi lepiej powie dlaczego nie mozna zamowic biletow na premiere w multikinie w bydgoszczy
bo Multikino jest głupie:P
73 godziny 02 minuty 48 sekund do premiery na którą ja idę:P:P
moze ale jezeli chodzi o premiere piratow to moim zdaniem nie ma lepszego kina w moim miescie niz multikino
ja idę w czwartek, na 19 na przedpremierę..już nie mogę się doczekać...xD ahh ci piraci i Johnny Depp...;p