Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

cholera

ocenił(a) film na 10

ej nie no, juz nie mogę sie doczekać!!! kupiłam juz bilety, i teraz się ślinię do ulotki:P:P:P

ocenił(a) film na 9
nirvanaa

kurczę, mam tak samo xD czekałabym jeszcze bardziej niecierpliwie ale mam w tym samym dniu ustną maturę z angola, a do niej się aż tak nie palę....

ocenił(a) film na 10
lyjontko

do premiery na którą ja idę (18.00) zostało jedyne 94 godziny 19 minut i 27 sekund...zaraz umrę...:P

nirvanaa

Aleś to obliczyla :P
Ja rowniez nie moge sie doczekac, Ty chociaz masz ulotke a dla mnei ulotek braklo :(

ocenił(a) film na 10
nicole_b

jeśli nie ma na stojakach to zawsze trzeba sie pani w kasie zapytać czy są...gdyby nie moja przyjaciółka nie zapytała się czy są ulotki są, to bym nie miała:P:P były zamknięte na klucz w szafce ale ujrzały światło dzienne dzięki przyjaciółce:D:D:P

nirvanaa

to dla was rada ściągnijcie pirata :D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
VADER_7

sam sobie ściągaj:P:P hahahah
93 godziny 43 minuty 01 sekunda do premiery o godz. 18:P:P

nirvanaa

lecz jestem ciekawy czy ten film będzie udany

ocenił(a) film na 9
VADER_7

będzie na bank xD już same klipy rozbawiły mnie jak cholera, będzie super xD

ocenił(a) film na 10
lyjontko

Zaraz padnę!!! Ja się wybieram na przedpremierę w czwartek, w Szczecinie, w kinie Helios na godzinę 22.00...już nie mogę się doczekać!!!

ocenił(a) film na 10
Dropsiaczek

niech ktos mi lepiej powie dlaczego nie mozna zamowic biletow na premiere w multikinie w bydgoszczy

ocenił(a) film na 10
argahawk

bo Multikino jest głupie:P
73 godziny 02 minuty 48 sekund do premiery na którą ja idę:P:P

ocenił(a) film na 10
nirvanaa

moze ale jezeli chodzi o premiere piratow to moim zdaniem nie ma lepszego kina w moim miescie niz multikino

argahawk

ja idę w czwartek, na 19 na przedpremierę..już nie mogę się doczekać...xD ahh ci piraci i Johnny Depp...;p

ocenił(a) film na 3
vouge_

19.00,czwartek,przedpremiera,Helios,Katowice.Zdam relacje po powrocie :)

ocenił(a) film na 8
argahawk

multikino jest zrąbane;/ tez chciałam zamówić, a tutaj repertuar tlyko do czwartku, no i yyyyyyyy? jak mam zamówić na piatek?!
ale i tak ide w sobotę.. najgorsze, że nie mam jeszcze biletów!! nie moge sie dodzwonic
idę do multikina w gdansku