No po prostu skandal !!Za niespełna 2 tygodnie pojawi sie premiera "Piratów z Karaibów:Na krańcu świata" a tu brak jakichkolwiek reklam w telewizji,prasie,internecie!!!O ile dobrze pamiętam 2 część była promowana dużo wcześniej przed premierą:aż "dudniło" od zwiastunów,spotów reklamowych!!Czy producentom nie zależy??przecież to ponoć ostania część zamykająca cała "trylogie" a wy co o ty myślicie???
a przepraszam jest jedna reklama pojawiająca sie od czasu do czasu
w telewizji "polsat" ,która trwa 15 sekund .Czy to nie za mało????
Trochę dudni o tym filmie ja jadąc do szkoły widzę trzy duże dosyć reklamy tego filmu w kinie w Jankach roi się od plakatów tylko nie tych najważniejszych postaci i to trochę przykro .
To nie wiem jak Ty oglądasz tv albo słuchasz radia.1TVP 2TVP Polsat TVN VIVA MTV RADIO Zet RMF Fm Eska...zwiastuny lecą gdzie się da a w radiach poza zwiastunami remiksy he's a pirate.Więc mi nie mów że nic nie ma.
Echhh, ja tez oglądam w jakis taki niezrozumiały sposób TV, że nigdy nie moge trafic na nic co dotyczy "Piratów 3"
Patrzcie głównie wtedy kiedy są programy o największej oglądalności:D wtedy zobaczycie:D
ja tv ogladam mozna powiedziec na okraglo i jakos nie widzialm jeszce w tv zwiastunu:/ W OGOLE!!! no nic bede musiala sie poprzestawiac;)
Pfff... ja tylko zwiastun na TVNie widziałam :| I on trwa z 10s :P a nigdzie poza tym ani widu ani słychu...
za 10dni premiera :D:D
"Piraci" szczególnie reklamowani przy wejściach do kin.W wielu Cinema City już od 1,5 miesiąc wiszą wielkie plakaty reklamujące"Piratów z Karaibów"
W radui?! Eski słucham od dawna jak tylko nie siedze przy komputerze zawsze towaryszy mi muzyka... kiedy leciał zwiastun w Esce?
Nie no zaraz fikne ,,kiedy leciał zwiastun w esce" hahaha wytłumacz mi jedno jak może zwiastun lecieć w radiu? To wprost komiczne jak już to mógł zostać puszczony kawalek he's a pirate :D i zapewne nie raz był :D tak samo jak w tv widziałam zwiastun PZK3 co prawda krótki ale jednak. Poza tym, w necie też dudni od zwiastunów [trzeba po prostu umiejętnie szukać, kto szuka ten znajdzie]. Jednakze jedno wam przyznam, co do PZK2 to PZK3 nie jest tak bardzo reklamowane poza tym ci którzy byli rok temu na przedpremierze, to zapewne pamiętają te atrakcjie przygotowane przez kina. A teraz? Serce mi się kraja jak na to patrze. Jednakże mam nadzieję, że szefowie kin będą na tyle inteligentni, iż coś wymyślą co by widzą urozmaicyło ogladanie tego wspaniałego filmu :)
W radiu, owszem, może lecieć zapowiedź. Remix "He's A Pirate" puszczany jest bardzo często, zapowiedź też słyszałam. Powoli mam dosyć. Ten film będzie przereklamowany zanim trafi do kin.
Zwiastun jak zwiastun ale reklamy lecą w radiu.Wystarczy posłuchać.A jeśli ktoś słucha radia tylko od święta to wiadome że nie usłyszy.A ten zwiastun w TV to jest istna żenada nie zwiastun..Puszczają poteflony jakieś 10 minutowe reklamy wc kaczki a Piratów raptem parę sekund.Jak to ma być kampania promocyjna to ja wysiadam.A może TV doszła do wniosku że kogo ten film interesuje to już od dawna wie co i jak i nie ma sensu reklamować?
no tu sie zgadzam widzialam ten "zwiastun" 10 sekund i koniec... ale i tak na piratow pojdzie mnostwo osob z reklama czy bez ;)
To pewne fani na pewno pójdą (czyli np.ja :) ) no ale myślałam ,że więcej będzie zwiastunów,trailerów,spotów reklamowych-w końcu to ponoć ostatnia część :/ itp. No nic trudno....lepiej odliczajmy dni do premiery pozdro :)
Coż... ja tu jedyne co jest komiczne to widze Ciebie ale nie wdaje sie z tobą w jakies debilne dyskusje... bo widziałam jak denna potrafi być rozmowa z tobą. Strasznie sie zawsze rzucasz więc nie ciskaj tak często palców w klawisze bo szkoda liter. Możesz mi odpowiedzieć ale choćbyś nie wiem jaką mi tu prowokacje odstawiła to ja i tak mam to w nosie bo ja mam wszystko w nosie i dobrze mi z tym ale nie moge sie doczekac kiedy tobie sie noga powinie rąbniesz literówke albo sie przejęzyczysz to wtedy napewno ja sie tam znajde... no to sie już wyżyłam papa