3 mi si e podoba średnio ale 1 to przygoada a 2 komedia a 3 to dramat komedia i przygoda razem polaczona jak poruwnuje je ze sob to mi się miesza w głowie a jak wam
Jak dla mnie - całkowicie niewykorzystany potencjał. Nudy, humor nieśmieszny, na dłuższą metę mało porywajaca fabuła, pogmatwany scenariusz (i na dodatek w dużej cześci zerzżnięty żywcem z Powrotu Jedi) - mogło być naprawdę nieźle, a tak jest po prostu i co najwyzej "nienajgorzej". A szkoda, bo potencjał był duży. Jak dla mnie: 5+/10
Aha i porównań do poprzednich dwóch części NIE DA SIĘ UNIKNĄĆ, bo to filmy z tej samej serii, pod tym samym tytułem i tymi samymi bohaterami.
Nie fetysz kochana, nie fetysz :P Tu pojawił się jedynie zarzut pod adresem scenariusza (bo nie wiem jak dla ciebie, ale moim zdanie wzrorowanie się na czyimś scenariuszu to zwykły plagiat). Powiedz z czystym sumieniem, że tutaj nie zaszło dokładnie to o czym mówię :)
Plagiat jest, ale to nie zmienia faktu, że masz zboczeie na punkcie Gwiezdnych Wojen :P Ale nie przejmuj się, kazdy ma swoje zboczenia ;)