najprawdopodobniej powstamą jeszcze dwie lub trzy części piratów.
(taka wiadomość jest na stronie disneya)
Ucieszył bym się tylko że jak robią kolejne części i tak w nieskończoność, to robi się to nudne.Ale cieszył bym się jak by powstały jeszcze inne części.
Ja uważam, ze to bardzo fajna wiadomosc. Moze beda nudne, ale i tak ludzie beda przychodzic by je obejrzec. Najgorsze moze byc to, ze jesli powstanie wiecej czesci, Keira Knightley nie zagra wiecej i niewiadomo co z reszta aktorow. Jak to powiedziala filmowa Elizabeth: chce skonczyc z piratami bo zagrala w pierwszej czesci majac 17 lat, a teraz ma 21 i bla bla, nie pamietam dalej ;). No tak czy owak narazie ciesze sie na mysl o trojce.
Mnie nie przeszkadzało by to gdyby powstały kolejne części piratów nawet gdyby były nudne to obejrzałabym je z wielką przyjemnością bo to w końcu mój ulubiony film !!!
Ciekawe czy będzie prequel klątwy czarnej perły i dowiemy się jak Jack Smith stał się piratem Jackiem Sparrowem
Ciekawe czy będzie prequel klątwy czarnej perły i dowiemy się jak Jack Smith stał się piratem Jackiem Sparrowem