Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

data premiery

ocenił(a) film na 10

zauważyliscie ze na stronie filmwebu zmieniono datę światowej premiery piratów? zamiast 23 jest 19...błąd?

ocenił(a) film na 10
Pirat_6

O ile wiem to 19 maja jest specjalny premierowy pokaz w Disneylandzie.

ocenił(a) film na 10
jonsson

Tak zgadza się.To właśnie o ten pokaz chodzi a bilety na niego o ile mnie pamięć nie myli są gdzieś w granicach 1500-1800$

ocenił(a) film na 10
jonsson

Tka to właśnie o ten pokaż się rozchodzi a bilety na niego o ile mnie pamięć nie myli są w cenie 1500-1800 zielonych,,,tak że sobie nieco wysolili cenę..

ocenił(a) film na 10
Arli_Dreamcatcher

No nieco.... I trochę daleko :)

Arli_Dreamcatcher

Powiedz mi Arienati czy napewno 1500 $ ? Bo na stronce pisało 1,500 $ i może to też być pułtora zielonkawego banknota. I to jest bardziej prawdopodobne bo przy organizacji bierze udział jakaś fundacja i jakby po półtora dolca sprzedawali to by było więcej klientów a ciężko chore dzieci wyzdrowieja:)

ocenił(a) film na 10
Jacek_Wrobel

No słuchaj...jakby pisało 1,50 to by było półtora..a 1,500 to chyba na nieco więcej wygląda.A poza tym jeśli to ma być jakaś akcja fundacyjna to wiadome że to będzie bardziej ekskluzywny pokaz dla tej lepszej części społeczeństwa.Poza tym więcej zarobią jak całe sale zapełnią po 1,500$ niż jakby zapełnili przy tym jednorazowym pokazie ludźmi za 1,50$.I tu właśnie pojawia się ta finansowa logika^^

jonsson

jonsson z skad wiesz ze 19 maja jest specjalny premierowy pokaz w Disneylandzie

ocenił(a) film na 7
Kinomaniak20

Parę razy już czytałam, że 19 maja jest pokaz specjalny w Disneylandzie, chyba nawet na stronie Disneya o tym jest. Bilety kosztują półtora tysiąca dolarów. Półtora dolara? To byłoby śmieszne.

ocenił(a) film na 10
karaiby

Ja też parę razy gdzieś czytałem o tej premierze 19 w Disneylandzie - chyba w necie.