zauważyliscie ze na stronie filmwebu zmieniono datę światowej premiery piratów? zamiast 23 jest 19...błąd?
Tak zgadza się.To właśnie o ten pokaz chodzi a bilety na niego o ile mnie pamięć nie myli są gdzieś w granicach 1500-1800$
Tka to właśnie o ten pokaż się rozchodzi a bilety na niego o ile mnie pamięć nie myli są w cenie 1500-1800 zielonych,,,tak że sobie nieco wysolili cenę..
Powiedz mi Arienati czy napewno 1500 $ ? Bo na stronce pisało 1,500 $ i może to też być pułtora zielonkawego banknota. I to jest bardziej prawdopodobne bo przy organizacji bierze udział jakaś fundacja i jakby po półtora dolca sprzedawali to by było więcej klientów a ciężko chore dzieci wyzdrowieja:)
No słuchaj...jakby pisało 1,50 to by było półtora..a 1,500 to chyba na nieco więcej wygląda.A poza tym jeśli to ma być jakaś akcja fundacyjna to wiadome że to będzie bardziej ekskluzywny pokaz dla tej lepszej części społeczeństwa.Poza tym więcej zarobią jak całe sale zapełnią po 1,500$ niż jakby zapełnili przy tym jednorazowym pokazie ludźmi za 1,50$.I tu właśnie pojawia się ta finansowa logika^^
Parę razy już czytałam, że 19 maja jest pokaz specjalny w Disneylandzie, chyba nawet na stronie Disneya o tym jest. Bilety kosztują półtora tysiąca dolarów. Półtora dolara? To byłoby śmieszne.