Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

dvd

ocenił(a) film na 10

witam,czy ktos z was ma moze pojecie kiedy 3 piratow pokaze sie na dvd???
z gory dzieki za wszelkie info

sklowca

Koniec października, początek listopada. Coś koło tego.

sklowca

Zapowiedziana premiera Dvd jest na początek grudnia 2007..bodajże 4 grudnia...Niestety dopiero wtedy...
Dla mnie to dziwne bo premiera dvd 2 czesci byla 27 listopada a film 21 lipca..teraz byl 25 maja a premiera w grudniu...ehh

ocenił(a) film na 5
sklowca

Dokładnie! 4 grudnia... ale czemu tak późno???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
puma

Gówniane podejście. A może ktoś to kolekcjonuje. Jestem przeciwny ściąganiu nowości, kinówek i dvdscreenów z neta, zawsze jak ściągam to filmy starsze i to dvdripy. Starsze czyli takie które jużbyły w telewizji i są zapomniane. Rzadko mi sięzdarza ściągnąć jakąś nowość.

Mateo_SF

twoim zdanie gówniane moim nie.

ocenił(a) film na 10
puma

Pewnie nie tylko moim zdaniem więc nie namawiaj tutaj do łamania prawa ok??

Mateo_SF

hehe żebym to tylko ja robiła.

ocenił(a) film na 10
puma

Wiem że nie tylko ty to robisz, ale niewyjeżdżaj z tekstem zeby se ściągać bo jest taniej i szybciej jak ktoś pyta o orginalną płyte DVD.

Mateo_SF

Zgadzam się z tobą MATT60 :)

Pozdrawiam

Mateo_SF

boże jak ty to na serio bierzesz:P weż sie tak nie ciskaj bo ci żyłka pęknie :P to tylko moja skromna rada ja bym wolała ściagnąć.

użytkownik usunięty
puma

Najlepiej ukraść (ściągnąć), taniej i w ogóle :/

ocenił(a) film na 10
puma

puma a mozesz powiedziec po co komu film w gownianej wersji,skrecony gowniana kamera i do tego z gownianym dzwiekiem?????

sklowca

i tu sie bardzo myslisz bo mi dotad nie zdarzylo sie sciagnac filmu ktory ktos nagrywal kamera w kinie i filmy mam bardzo dobrej jakosci.ja tam wole sciagnac po co tracic kase na filmy.

użytkownik usunięty
puma

Po co tracic kasę na filmy?

A wiesz że ściąganie Divixów/DVDripów to zwykła kradzież i że jest to nielegalne? Po co tracić kasę na buty i kurtkę, lepiej zwinąć ze sklepu, no nie? Niestety ale ten co ściaga filmy z netu bo szkoda kasy to pirat a Pirat=złodziej, zwłaszcza pirat z takim podejściem jak twoje.

Możesz mieć ściągnięty z netu film tylko jeśli posiadasz oryginał. Ja święty nie jestem, też mi sie czasem zdarza ściągnąc film, ale jak już mam kasę to wtedy idę do sklepu i go kupuję. Moja kolekcja oryginalnych DVD liczy aktualnie 40 filmów i wszelkei nowości które mi się podobały gdy byłem na nich w kinie staram się kupować.

to oczywiście twój wybór.pozdrawiam!

użytkownik usunięty
puma

Oczywiście. Każdy sam wybiera czy będzie złodziejem.

i to czy rżnie głupa....

użytkownik usunięty
puma

Udając że nie ma nic złego w kradzieży tylko i wyłącznie ty tutaj rżniesz głupa. Ale to także twój wybór.

ojej kradzieży.

użytkownik usunięty
puma

No i co? dalej rżniesz głupa?

a ty?

użytkownik usunięty
puma

Ależ riposty na poziomie. Widać że nie jesteś w stanie nic ciekawego powiedzieć na swoją obronę. Szkoda ci kasy na filmy i udajesz że wszystko jest w porządeczku, a do powiedzenia nie masz nic. W tej sytuacji ja tez nie mam już nic więcej do powiedzenia.

i gitara.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

robie dokladnie tak samo,a piratow fanem jestem i na poewno kupie plytke:d pozdro

sklowca

A wiadomo coś o wersji specjalnej/kolekcjonerskiej? Czy będzie takie wydanie, a jeśli tak to co będzie zawierać?

ocenił(a) film na 10
Crazy_6

Ma wyjść dwu-, trzy-, a nawet cztero-płytowe, na której to czwartej płycie będzie rozmowa scenarzystów i chyba reżysera (tak czytałam) na temat ewentualnej kontynuacji. Na pozostałych płytach bliżej nieokreślone dodatki, jak przy poprzednich wydaniach. Tyle słyszałam. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
martamar16

A kiedy ma wyjść to wydanie kolekcjonerskie ??

użytkownik usunięty
paumar1

zapewne jakiś miesięc po premierze dvd...

ocenił(a) film na 10
sklowca

dvd się ukaże się dopiero 27 listopada :( w dwóch wersjach wydanie 1 dyskowe i 2 dyskowe cena zapewne ok 60zł (wydanie jedno płytowe) a ok 70zł (wydanie drugie) drogie:(
więcej info tutaj
http://www.cinepix.com.pl/products/1712-Piraci-z-Karaibow-3-Na-krancu-swiata
http://www.cinepix.com.pl/products/1713-Piraci-z-Karaibow-3-Na-krancu-swiata-Wyd anie-2-dyskowe

ocenił(a) film na 10
hitman44

No, dobrze wiedzieć. Tylko super że tak późno. Już Szklana pułapka 4.0 weszła do kin później a już na początku listopada na DVD wychodzi.

ocenił(a) film na 10
hitman44

Nom super wiadomość. Ale trochę za późno z tym wydaniem. Mogło by być trochę wcześniej. Już Szklana pułapka 4.0 była w kinach później, a wydanie DVD już 13 listopada. Piraci weszli do kin w Polsce (2007-05-25), a Szklana pułapka 4.0 (2007-07-06)

ocenił(a) film na 9
Wigen19

Nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!