Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

ej nie mówcie, że POTC3 to przereklamowany bezwartościowy film. no niech ktoś wyrazi pozytywną opinie albo i negetaywną.

Nimfadora01

Ja wystawie pozytywny komentaż, bo mnei film się bardzo podobał i bez wahania oceniłam film na 10 pkt. (czyli chyba arcydzieło)
Film:
- wspaniała muzyka (!), świetnie komponująca się z wydarzeniami,
- świetna gra aktorów, to raczej nic nowego :), chociaz Keira i Orly zagrali dużo lepiej niż w poprzednich czesciach, Johnny lepiej już nie mogl ;P
- pomysłowe pomysły przedstawienia trudnych do pokazania sytuacji (np. walka Jacka z samym sobą)
- kostiumy jak zwykle wspaniałe,
- mnóstwo niespodzianek - czyli wątków które nawet nie przyszły by nam do głowy,
- chumor, chumor i jeszcze raz chumor! I to nie byle jaki!
- efekty specjalne, które bez wątpienia będą (conajmniej) nominowane do jakiś nagród!
- akcja!
Naprawde warto iść na ten film, bo w całym obrazie jest jedynie jedna scena, która mi sie nie podobała. Jaka? Na razie nie mowie :). Nie chce Spoilerowac:)

ocenił(a) film na 2
nicole_b

humor sie pisze przez samo h.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Nimfadora01

No to nie mówię. Przereklamowany jest, owszem, ale tak zupełnie bezwartościowy nie jest- rozpatrując w kategoriach filmu rozrywkowego. Jestem zaskoczona, że w dodatku do "Dziennika" dostał tak wysoką ocenę- 5/6. Zwłaszcza, że pani krytyk zwykle jest bardzo krytyczna (?) i wysokie noty najczęściej dostają filmy tak sprzed 30 lat...
Daga, proszę, HUMOR i CO NAJMNIEJ.