niektorzy mówią, że był beznadziejny... ale moim zdaniem był całkiem całkiem.... mi się podobał... choć najfajnieijsza było pierwsza to druga i trzecia także są fajowe
Popieram cię :) Część trzecia najbardziej mi spodobała (takie moje zdanie), choć reszta też super. Świetna była sekwencja krańca świata i luku Davego Jonesa... choć rozmnożony Jack dźgał w oczy:)
mnie w oczy dźgała (ale pozytywnie ;)) ) sceneria podczas podróży na kraniec świata :)
Ahoy!
Mi się 1 podobała najbardzie potem 2, i na końcu 3 co nie znaczy że jest zła, ale moim zdaniem zadużo walki i skomplikowana fabuła
taaa bylo sporo niejasnosci, ale w koncu dalem spokoj by je rozwiklac bo moze o to wlasnie chodzilo;) dla mnie najlepszyj est jeden motyw - czy piraci naprawde nie musza jesc? oprocz rumu nie pokazywano zbyt wiele posilkow,(lub braku zywnosci na pokladzienp.) na palcach by mozna policzyc;) nie czepiam sie filmu ale taka zagdka tylko;)
mi się też podobała 3cz. :) może nawet najbardziej ;) tylko niedopracowali scenariusza... Will w końcu zostanie na Latającym Holendrze (przecież zawsze musi mieć kapitana) czy klątwa zostanie zdjęta (bo Lizka czekała na niego 10 lat)??
ale poza tym to spoko:)