Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy ktoś gra w POTC3(taka niby przygodówka) na www.disney.com?
Można się z niej wiele dowiedzieć np:
- Ma się okazaćkto zostanie nowym KRÓLEM PIRATÓW(nie udało mi siętego w pełni przetłumaczyć ale ma się to okazać po znalezieniu ośmiu rzeczy,Jack i Beckett mają po jednej, chodzi chyba o coś w rodzaju monety którą Beckett obraca w ręku-zwiastun-przed sceną statków płynących w wir)
- Najbardziej poszukiwani piraci na świecie:Vallenueva z Brazyli,kap.Chevalle z Francji, Sao Feng z Chin, Sumbha Jee Angira - Indie(brodaty pirat w zwiastunie gdy jest mowa o piratach ze wszystkich stron świata)Amand Korsarz z Rosji (drugi pirat z zakątka świata), Mistress Ching, Hector Barbossa,Gentelman Jocard z Afryki i oczywiście Jack Sparrow (uznany za nieżywego) wg. EITC(ci piracie staną do walki u boku Sparrowa w bitwie ostatecznej
- gubernator Swann będzie skrybą Becketta
- Barbossa należy do 8 piratów z różnych stron świata
-Jack musi zebrać osiem monet po jednej od każdego z tych piratów
-Jack zostanie pirackim królem
wszystko to jest niepotwierdzone(mój angielski jest koślawy, ale się uczę

opopl

hej ja tez bylam na tej stronie i doszlam do konca. tam chodzi o to ze to gracz zbiera te monety od tych najwiekszych piratoew i jesli mu sie uda to 9 monete dostaje od Jacka Sparrowa i zostaje wtedy krolem piratow :D a czy w filmie tak bedzie to nie wiem zobaczymy 25 maja :D

ocenił(a) film na 10
opopl

Było jeszcze coś takiego , że jack mówi (jeśli dobrze przetłumaczyłam, a robiłam to z translatorem), że Will pisał listy do Brckett'a co do piratów z 8 stron świata. Ale pewna nie jestem, o nie.

ocenił(a) film na 10
oleczka_3

Hej, moi drodzy u mnie na blogu jest temat poświęcony stronie oficjalnej. Jak pojawia się coś nowego, to zaroaz totłumaczę. W sprawie Will'a nie było tak jak mówisz. Chodziło o to ze Jack zwalał na Willa wine za nie wiarę w gracza. Will miał gracza spisywac na straty, a Jack w niego (gracza) wierzył. He, he. Zapraszam do mnie, na trzeci temat od góry. ;PPP

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Uuupsss, ale dzięki, a jaki jest adres Twojego bloga, chętnie go odwiedzę??

ocenił(a) film na 10
oleczka_3

To mój blog (profil) na filmwebie ;PPP

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Wiem , zorientowałam się zaraz po napisaniu posta :/....