Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

ja slyszalam ze Jack od 1 czesci piratow mial miec obcienty noc podczas jakiejs walki :D

ocenił(a) film na 10
BK_201

przeprasza nos a nie noc :D

użytkownik usunięty
BK_201

... eee ?

za krotki bla bla bla, ple ple

ocenił(a) film na 10

szczeze mowiac to niewiem mial byc obcienty do polowy troche dziwne :/

ocenił(a) film na 10
BK_201

Ale to prawda.....miał miec obcięty, to było powiedziane na materiałach dodatkowych do Klątwy.

użytkownik usunięty
BK_201

NOS !? Ludzie wszystko można, ale nos !? To jakaś totalna paranoja...

ocenił(a) film na 10

Zacytuję treść z biografii Deppa ;PPP
'Verbinski uważał, że Disney i tak miał szczęście, ponieważ niektóre wcześniejsze pomysły Deppa były jeszcze dziwniejsze. -Na samym początku powiedział coś takiego: "Wiesz, pomyślałem sobie, że może Sparrow stracił kiedyś nos w walce na szpady i teraz boi się kichać, bo ma sztuczny nos i boi się, żeby mu nie odpadł...", a ja mu na to: "Moim zdaniem ten numer raczej nie przejdzie".
Realizatorzy wykorzystali jednak żartobliwy pomysł Deppa w nieco zmodyfikowanej formie, tworząc drugoplanową postać pirata Mackenziego Crooka, któremu w najmniej oczekiwanych momentach jak na złość wypada i gonie sztuczne oko.'
;PPP Jest też wersja, w której Jack miał mieć przyszyty wcześniej utracony nos. Byłby on siny przez złe ukrwienie. Johnny jest znany z tego, że lubi się szpecić w filmach, na szczęscie ten pomysł nie został zaakcptowany (sam Johnny zaraz po podaniu tej opcji, stwierdził, że nie jest to najlepszy pomysł) i mamy w filmie przystojniaka, a nie monstrum ;PPP

użytkownik usunięty
BK_201

a no, chyba, że tak... Swoją drogą, Depp to ma naprawdę zakręcone pomysły...

użytkownik usunięty
BK_201

A no, chyba, że tak. Swoją drogą, Depp to ma naprawdę zakręcone pomysły...

ocenił(a) film na 10

Depp ma fajowe pomysły :D

ocenił(a) film na 10
BK_201

tylko ten pomysl byl troche dziwny :P