Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

blagam niech ktos mi powie czy bedzie 4 czesc piratow bo ja sie zabije bedzie trylogia i co to koniec ???

ocenił(a) film na 10
BK_201

plotka głośi ze ma być... ale nic nie wiadomo... czytałam wywiad z deppem i on powiedział że jeśli będzie kolejna cześć to on w niej chetnie zagra:)

agunita1

Może być...ale dopiero za pare lat!

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

a jak nie będzie to co ? ;>

bratrunks

to sie pójde i uchleje z radości

ocenił(a) film na 10
bratrunks

jak niebedze 4 czesc to sie wnerwie bo bedze trylogia a po kilku latach mozemy o tym zapomniec i tak piraci pujda do przeszlosci oczywiscie ja bede ogladac jak najdluze te 3 czesc :P mam nadzieje ze mi sie to nie znudzi

BK_201

Bratrunks...to wtedy trudno...:D
Jak to proponował Klocek wszyscy przezucimy sie na MODE NA SUKCES!-ten serial nigdy sie nie skonczy!

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Pchełka w sumie ma racje bo moda jest wieczna a nóż moze zawitają na karaiby razem z rysiem z klanu i spotkamy czaka naorisa ;)

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

no MODA NA SUKCES oni to wogule przesadzaja ale mogli by zrobic czworologie piratow i koniec ale nic nie wiadomo najlepiej by bylo trylkogia i natym konczy sie legeda o piratach ale mam nadzieje ze kiedys sie ujawnia po paru latacha ale mniejsza o to :P a przeciez niemozna by zrobic z normalnego filmu odcinka 987334 bo to by byla lekka przesada ale disney chyba by tak niezrobil :P :P

BK_201

Mogła by być ale jak będzie kilkanaście część to będzie nudno,ale jak będzie czwarta to będzie super.mam nadzieję że 2 lata lub rok po 3 będzie 4 Piratów.

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

najlepiej by byla trylogia ale jakby byla 4 czesc to bylo by superrr

BK_201

Nie wiem po co kręcić tyle części (chyba, że dla kasy), bo formuła tego filmu to się już wieki temu wyczerpała.
Przerzućcie się na jakiś serial albo najlepiej telenowelę jak się nie chcecie ze swoimi ulubionymi bohaterami rozstawać na dłużej niż tydzień.

ocenił(a) film na 10
Albertino

no moze ale ja niechce sie roztawac ze swoimi bohaterami ja sie martwie o to ze jak zrobia powiedzmy 3 czesc czyli ostatnia to po kilku latach zapomnimy o piratach i juz o nich nie wspomnimy ale to tylko moje zdanie mam nadzieje ze bedzemy pamietac ten film bardzooo dlugooo :) :)

BK_201

Zobaczymy jak wyjdzie 3 część jeżeli będzie marna to nie ma co się silić na czwartą :)

BK_201

Nie będzie 4 części, ponieważ "Piraci z Karaibów" to jest trylogia. :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
BK_201

mam nadzieje że nie bo pewnie to będzie chłam

użytkownik usunięty
BK_201

Oby nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co, może od razu zrobić z tego serial, hm...?

P.S.
Nie pisz dziewczyno, że się zabijesz. Nie wiesz co mówisz...

Nie będzie 4 części -.- Proszę......

Nikt nie zapomni o Piratach, w końcu to jeden z najbardziej kasowych filmów w historii... Dla przykładu: O trylogii Władcy Pierścieni nikt jeszcze nie zapomniał.

Cyanide

Trylogia Władcy Pierścieni ? A co to jest ? xD xD xD xD xD

A tak na serio jak mają tworzyć 4 część niech to będzie Prequel "Klątwy..." :D a jak ma to być kontynuacja to kij im w oko :D

Cyanide

lecz sie !
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ocenił(a) film na 10

nie ja tak se pisze hehehehe :) ze sie zabije

BK_201

Czemu nie chcecie 4 części?
Tutaj mają naprawdę wielkie pole manewru i mogą coś nawet udanego nakręcić.
Co prawda nie wiem co mogą wymyślić po tej wielkiej bitwie - ale to HOLLYWOOD :D

tymoteusz_2

akie pole manewru? mogą najwyżej nakręcić czwarty raz to samo.