Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

właśnie minutke temu w przerwie tańca z gwiazdami na TVN leciał premierowy zwiastun 3 części Piratów. Po raz pierwszy w Tv! Co prawda widziłam go wcześniej, ale to co innego zobaczyć go na małym ekranie komputera,a na 30 calowym telewizorze...Mam nadzieję, że jak najszybciej zagości na ekranach kin...Mnie sie prawde powiedziawszy zwiastun średnio podobał. I gdybym miała go ocenic w skali takich jak oceniamy filmy dałabym mu najwyzej 7. No ale miejmy nadzieję, ze film okaże sie wyzszysz lotów. Pozdrawiam serdecznie- Melody_Jodie

ocenił(a) film na 8

Taniec z gwiazdami zaczyna się o 20:00, a ty pisałaś o 19:21
hmm.... i po co zaczynać takie tematy???

Monika_59

Na filmwebie nie zostal przestawiony czas (i widze ze nie tylko tutaj) :} W rzeczywistosci to 20:21...

ocenił(a) film na 10

Ekhmm, sama nie widziałam, ale słyszałam, że rzeczywiście zwiastun leciał w tv..

ocenił(a) film na 4
Prosiak

Nie rozumiecie, myśleliście że w polskiej edycji Tańca z gwiazdami? Widzieliscie kiedyś miedzy reklamami cały zwiastun?

Premiera zwiastunu odbyła się w przerwie amerykańskiej edycji Tańca z gwaizdami (ten program w Stanach cieszy się jeszcze większą popularnością niżw polsce).

Więc mamy różnice czasu.

Ale dziwi mnie to że piszesz dopiero teraz, skoro Taniec z Gwiazdami był 20 marca a ty piszesz 25, chyba oglądałaś powtórke.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Nie wiem o której są powtórki ale podejrzewam że wczesne popołudnie, więc godzina sie zgadza (różnica czasu).