po pierwsze skąd te informacje po drugi..nie wieże że Keira Knightley nie chciałaby zagrać w kolejnej części pirackiej trylogii...
ludzie przecież nie rezygnuje sie z takiej fury pieniędzy...! Piraci przynieśli jej taka sławę że dziewczyna im duzo zawdzięcza...
Po pierwsze wątpię że w najbliższym czasie powstaną POTC 4....
A po drugie jeżeli nawet powstaną to za kilka lat a przez te kilka lat Keira Knightley może jeszcze wielokrotnie zmienić zdanie....
Wiec nie mówcie mi tu że będzie grała, czy nie będzie grała.... bo nawet nie ma scenariusza..nic nie jest pewne...a tym bardziej obsada.
Dziękuje....
wiem jak zwykle wyczerpująca wypowiedź.
Pozdrówka
Pchełka
Niestety ale tak często bywa że kolejne części są coraz gorsze,gorsze i gorsze i dlatego pierwsi aktorzy niechcą juz w takich filmach wystąpywać.A jak w filmach niema już pierwszych aktorów to filmy tracą swój blask
Nic nie wiecie o tym, jaka ta część miałaby być i czy wogóle powstanie, a przejmujecie się plotami. Keira mówiła, że narazie nie chce grać w Piratach, bo ma dość widoku morza na jakich czas. Jeśli miałyby powstać jakieś kolejne części, to dopiero za parę lat, a do tego czasu będzie miała wystarczająco długą przerwę od Piratów. Poza tym nie ma żadnych oficjalnych doniesień na jej temat i na temat Blooma, więc po co zawracać sobie tym głowę. (Depp jest pewny, jego napewno się nie pozbędą, bo utracili by motor napędzający sukces filmu) ;PPP
ja słyszałam, że nie chce grać bo jest rozpoznawana jako Elizabeth, a po za tym chce zająć sie ważniejszymi dla niej produkcjami... Ale piraci baz Keiry...
Moim zdaniem to czwarta część to przegięcie będzie. Trzeba wiedzieć kiedy trzeba zejść ze sceny. Myślę że cała główna trójka nie chętnie by po raz czwarty zagrała.