Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

jakie nowe szczseguły zauważyliście po obejżeniu tego klipu? z tego co pamietam to The Black Pearl wypisała kilka tych co zobaczyłą w temacie z klipem lae można w osobnym teamcie je wypisywać:)

Pirat_9

Ekstra, ja widziałam lecącą głowe hipopotama.
::::::::::::::::::::::::::

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Myślałam, że takie teksty rzuca tylko sperma ;]

Ashen

No to masz problem, skoro błędnie myślisz.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Wszyscy mają jakieś problemy... ja mam takie i bardzo mnie to cieszy, że nie większe.

Ashen

Ciekawe, filmwebowe rozterki, nie ma co.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Na szczęście nie doszłam do tego, żeby żyć tylko filmwebem lub internetem więc nie musze sie martwić ;)

Ashen

PzDr 4 Cyanide!~!~!~!~!

ludzie, którzy nie żyją filmwebem, są głupi właśnie! przeciętni, stereotypowi, normalni (oj, Johnny takich nie lubi)
muszą wstawać od neta, żeby jeść, sikać, spać, pić, chodzić do szkoły, na studia, do pracy, przemieszczać się, make looooooove, wyjśc z psem, odkurzyć mieszkanie, walnąć się dzidą w mózg, myć się i takie tam.. a ja Ż Y J Ę tym portalem i jestem fajna. nic nie musze, bo wszystkie siły witalne czerpię stąd. myślę tylko o nim, mam zlasowany mózg, piszę odo rzeczy, nie potrafię rozróżnić dobra od zła, kobiety od mężczyzny, słonia od pasty do butów. acz jestem szczęśliwa! więc proszę nie sugerować się tym, że ludzie, którzy nie żyją filmwebem, są lepsi.

pozdrawiam wymierające gatunki (+ specjalne życzenia dla wilorybów),
sperm

sperma

Pozdro 666 dla spermy, mojego blizniaka sjamskiego zrośniętego ze mną głową- mózgiem.
Vanes- cieszę się, że jesteś spełniona w tym co robisz :}

Cyanide

mamuniu- syjamskiego*
::::::::::::::::::::::::

sperma

hehe wszyscy jesteście śmieszni. już samo nie wiem kto lepszy: lecząca na tym forum swoje kompleksy sperma, czy internetowo-filmowi maniacy (muszą mieć nudne życie), z których sie nabija.

szalony_jak_mgla_i_snieg

Ja jestem lepsza.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Pirat_9

Kurcze możecie przestać zachowywać sie jak dzieci. !!!!!!!!!
Wasza dyskusja nie ma nic wspólnego z tematem.
I do jasnej ciasnej przestańcie sie kłócić.Bo jak rozzłościcie ZDENERWOWANĄ JUŻ PCHEŁKĘ-to biada wam!:D :D :P :)

Cpt_Pchelka

A co pchełka moze zrobić spermie? Utopić się w niej? Ew. połknąć.

Eeeeeeeeeeeeeee jak to, to wymierające wieloryby nie mają nic współnego z Piratami?

sperma

Na pewno nie tymi z Karaibów o których jest ten film..wtedy wielorybom nie groziło nic podobnego...
Jesteś chamski a nie śmieszny więc nie bede z tobą rozmawiać.
Nara Sperma!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

TAK WIĘC ZAŁOŻYŁEM NOWY TEMAT DLA SPERMY... jakie szczegóły zauważylliście w nowym kklipie?

Cpt_Pchelka

Faktycznie zabrzmiało groźnie... Wkurzona pchełka widzę jest postrachem tego portalu :}
A to wieloryby nic nie mają wspólnego z tymi Piratami z Karaibów? A ja myślałam że odgrywają znaczącą rolę w filmie... Ojć

Cpt_Pchelka

Nie wiem, co powiedzieć, bo trochę przeraża mnie fakt że masz 12 medalików na Curiosity.

ALE po pierwsze nie jestem mężczyzną, do spermy mówi się w rodzaju żeńskim, bo kończy się na 'a'. Pomijamy kwestię tego, skąd pochodzi.

A skąd wiesz o jakim typie zagrożenia wielorybów ja mówię?

Dobra, kończę ten monolog, bo pchełka i tak pewnie nie odpisze..

ocenił(a) film na 8
sperma

W tym klipie zauważyłem, że w chwili, gdy Davy Jones, Beckett i Will spotykają się z Jackiem, Elizabeth i Barbossą na plaży, to za Beckettem i jego spółką leżą jakieś wiadra. W dodatku Davy stoi na czymś dziwnym, co wygląda jak właśnie te wiadra (normalnie to ma drewnianą nogę i... no drugą chyba ma normalną, nie przyjrzałem się). Może od swojego statku doszedł na plażę stawiając po kolei wiadra z wodą i wchodząc do nich, co? :) Wiecie, raz na 10 lat może zejść na ląd, a może już to wykorzystał.

ocenił(a) film na 8
Macieyko

Kurde, ale będzie jak Davy będzie darłować taki kawał przez tą plażę, a Beckett i Will (nie wiem dlaczego jest po ich stronie) będą mu podstawiać wiadra z wodą :P