Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399318
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

piraci numero 555

ocenił(a) film na 10

oglądałem piratów z karaibów 555 fillm zajebisty polecam ;-)

ocenił(a) film na 8
who

Widze, że też kupiłeś wczorajszą gazete "Naj" z dodatkiem ;)

who

a ja zapomniałam że naj jest z Piratmi 555 i nie kupiłam ... chyba sobie kurek od gazu odkręcę

who

A ja oglądałam Piratów 666....jeszcze lepszy

ocenił(a) film na 10
who

no ale musicie przyznać, że piraci 69 i tak byli najlepsi...

użytkownik usunięty
who

co 555 dopiero??!!Człowieku na TVN lecą codzinnie odcinki piratów!!!Już mamy 20348!!To bije kurna mode na sukces!!buhahahaha ;) pozdrawiam

ocenił(a) film na 7

MODA NA PIRATOW... odcinek 2043

Kapitan Jack Forrester, twórca PIRATSOFTU, jak wiemy od 40 odcinków dopija herbate rozmawiajac ze swoim najwiekszym wrogiem, strasznym Producentem Krewetek, Daveyem Jonesem Spectra.
Forrester pijąc Łyk herbaty na 3 minuty opowiada Jonesowi jak to sie stao ze dorobil sie wielkiej fortuny kiedy nagle JONES SPECTRA WYWALA MU Z RĄK KUBEK Z HERBATĄ!!!!!!!!

Ciag dlaszy w kolejnych 56 odcinkach....Kiedy to Jack zakonczy dopijac swoją herbatke...:D

TV TRWAM pokazalo Piratow 556 na DVD Z LOGIEM JAKOSCI!!!!
SZTURMEM BRAC SKLEPY!!!!

who

bardzo chcialabym tu dopisac cos równie głupiego ale ni mam pomysłu. pozdrawiam:P

ocenił(a) film na 3
roxa_losica

Odcinek 20056. Jack rozwodzi się z Bloomem. Keira zaczyna pracować jako striptizerka (ale bym wiele dał żeby taki odcinek naprawdę powstał) Devey Jones przenosi sie na swoją farmę aby spokojnie pasać świnie do końca swoich dni. Barbossa odnajduje swoją życiową szanse w roli opiekunki do dzieci. A monkey Jack (małpka) wstępuje do armi USA jako komandos. Norington zajmuje się hawtem ozdobnym. A gubernator Swann wącha kwiatki od dołu bo zachorował na ptasią grypę.
(((KONEC)))

ocenił(a) film na 6
JaszczurXP

hihi haha, proszę przestańcie jesteście tacy zabawni

ocenił(a) film na 7
Kowalblebleble

Ostatnio Wyszedl Odcinek 23423424563 kiedy Jack ozywiony poraz 56 sprzedaje z Willem i Daveyem Jonesem Krewetki nad morzem rywalizując z okrutnym Myszką Mikim sprzedającym Wodę w Baniakach... :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Logo jakosci Ojca Rydzyka.. :D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

A widzieliście odcinek 158158?? Zaje...fajny!
Jack postanawia ożenić się ze Scarlet i przenoszą się na Księżyc.
Will nie chce, aby Elizabeth urdziła 25 dziecko, wiec postanawia zabezpieczać sie i kupuje... (wiecie co) w kiosku.
Devy postanawia znaleźć Krakenowi żone.
I tak sie kończy odcinek:P
A w następnym Devy znajduje żone Krakenowi i jazda na maxa!

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

A widzieliście odcinek 158158?? Zaje...fajny!
Jack postanawia ożenić się ze Scarlet i przenoszą się na Księżyc.
Will nie chce, aby Elizabeth urdziła 25 dziecko, wiec postanawia zabezpieczać sie i kupuje... (wiecie co) w kiosku.
Devy postanawia znaleźć Krakenowi żone.
I tak sie kończy odcinek:P
A w następnym Devy znajduje żone Krakenowi i jazda na maxa!

ocenił(a) film na 7
____7

Peter zapomniales dodac tego ze Kraken zdradzal zone z nieumarłą malpką Jacka...:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

niom... i zyli dlugo i jakze szczesliwie.....:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

Ja widziałam 676,767,676,767 odcinek, dla porządku: sześćset siedemdziesiąt sześć miliardów, siedemset sześćdziesiąt siedem milionów, sześćset siedemdziesiąt sześć tysięcy, siedemset sześćdziesiąty siódmy odcinek już można kupić na DVD za 1,90! Ceny odcinków coraz bardziej maleją ze względu na to, że codziennie jest nowy! Zgadnijcie, który to będzie rok, skoro powstało tyle odcinków, zakładając, że część 3 Piratów ukaże się się 1 stycznia 2000 roku, wiem, żę ta data już była i, że nawet pierwszej części wtedy nie było, ale to dla ułatwienia! Kto pierwszy zgadnie?

ocenił(a) film na 8
Sara_16

Nie no.... Jak czytam wasze komentarze, to aż mi żal, że jesteście tacy... zacofani! Byłam u koleżanki w Stanach i tam już leciał odcinek 999999999991. Ale mówię wam, najlepszy epizod serii 690-tej!

(UWAGA SPOJLER)
Wyszło na jaw, że Will jest impotentem. Ela ma go dosyć. Próbuje znaleźć pocieszenie w ramionach Jacka i wywiązuje się taka rozmowa:
Ela: Prześpij się ze mną Jack!
[Jack chowa się pod łóżko]
Jack: Ocipiałaś? Przecież Ty w ogóle cycków nie masz kobieto!
W końcu Elka spotyka Krakena i okazuje się, że tylko on potrafi ją zadowolić swoimi wieloma mackami...
William jest załamany po stracie Eli. Ostro sobie popija w barze 'Pod nieżywą małpką' który zresztą należy do Barbossy. W końcu znajduje ziomka do kielicha - starego kumpla Davy'ego Jonesa. Balują, wspominają stare czasy.... Turner z przerażeniem budzi się rano, nago (!) obok równie gołego Jonesa (!). Will zastanawia się dlaczego boli go tyłek, a Davy z szerokim uśmiechem, popalając papieroska, mówi mu, że spadł ze schodów. William ze zdumieniem stwierdza, że tu nigdzie nie ma schodów...
To be continued...

xD xD xD

ocenił(a) film na 3
Semprini

Gdyby był taki odcinek to Jack i Wiil to by były takie suche dziady. Aż sie boje pomyśleć jak wyglądał Barbossa hehe. Następny odcinek: Jack i Will chorują na osteoporoze i mieszkają w domu spokojnej starości ,,U babci Hogaty". Elizabeth przegoniła tego goscia z reklamy snikersa zostając najberdziej ,,chrupiącą" kobietą na świecie (bo ma chore stawy). Barbossa to taki stary je już tylko do pieluchy srać może.
Tylko Pintel i Ragetti jeszcze się jakoś trzymają. Mogą chodzić! O kulach ale zawsze to coś. A małpka? Eeeee...a małpki już nie ma.
Już za tydzień kolejny odcinek. A teraz pocałujcie misia w d*** i spać!

ocenił(a) film na 8
JaszczurXP

Jaszczur - musisz mieć chyba wehikuł czasu skoro już oglądałeś odcinek 'Wesołe jest życie (przeklętego) staruszka' :D Na razie najnowszy odcinek to 999999999992 - czyli ciąg dalszy odcinka poprzednio przezemnie opisywanego.

Więc tak - Ela opuszcza Krakena. Nie było w kiosku tak dużych gumek, a Elka nie chciała urodzić kolejnego (i tak brzydkiego) dziecka.
Jeżeli mowa o dzieciach, to Will zastanawia się skąd się wzięło 25 dzieci (patrz odcinek 158158 opisywany wyżej przez Petera), skoro jest impotentem. Pyta wszystkich facetów we wsi (oprócz Jonesa, którego od ostatnich wydarzeń unika jak ognia) i tylko Jack dziwnie milczy (swoją drogą to bardzo ciekawe bo jak pamiętamy Jack w ostatnim odcinku nie chciał się przespać z Elizabeth, twierdząc że ma za małe cycki - ale to w następnym odcinku...)
Tymczasem Barbossa postanawia znaleźć se żonę. Ale ma mały problem - podobają mu się dwa jabłka - czerwone i zielone - i nie może zdecydować któremu się oświadczyć.
Bootstrap rozpacza, bo odpadła mu rozgwiazda z policzka.
Jack spotyka Huntera Thompsona, znanego też jako Raoul Duke (odsyłam do 'Las Vegas Parano'). Duke mówi Jackowi, że Dr Gonzo ukradł mu jego misia polarnego z którym miał pojechać do Las Vegas. Sparrow zgadza się zastąpić misia (m.in. by uciec od Willowej zemsty) i razem jadą do Vegas. Duke daje Jackowi w ramach wdzięczności swoją łapkę na nietoperze.
To be continued....
xD xD xD

Semprini

zamówiłam na allegro odcinek 999999999993 ale od 2 tygodni nie mam żadnej wiadomości od sprzedawcy(co za oszust!!!!!!!!!!!!!!) powiedzcie co się w nim działo pliss

Semprini

zamówiłam na allegro odcinek 999999999993 ale od 2 tygodni nie mam żadnej wiadomości od sprzedawcy(co za oszust!!!!!!!!!!!!!!) powiedzcie co się w nim działo pliss