Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy oglądaliście scenę po napisach co o niej sądzicie ?

Dawidgo

niestety nie wiedzialałam, że jeszcze jakaś jest. A co to była za scena?

Dawidgo

Elizabeth idzie z jakimś dzieckiem a tam na oddali morza pojawia się Will .Nie wiedziałem że mieli razem dziecko ;p

ocenił(a) film na 9
Dawidgo

dziecko z pewnościa zostało hm... poczęte przy pożegnaniu Lizy z Willem. W ostatniej scenie pokazują jak Will powraca po 10 latach na morzu, aby spedzić jeden dzień razem ze swoją rodziną: Elizabeth i ze swoim 10-letnim synem.

Dawidgo

że powinna być czwarta część bo Jack wyrusza wg. mnie po kielich zycia czyli pewnie po Św. Grall.

Dawidgo

Tak, oglądałam tą scene ..

Okazuje się że Elizabeth została matką.
i idzie przez wzgórze ze swym synem i pojawia ję zielony błysk a potem Will. (scena ta ukazuje powrót Willa na jeden dzień po dziesięciu latach)

Dawidgo

Dziś zauważyłem że w piratach z karaibów skrzynia umarlaka też jest scena po napisach .

Dawidgo

WOW! Ale wcześni jesteście! W każdej części jest scena po napisach :P

Część 3 - Elizabeth ze swoim 9 (z haczykiem) letnim synem czeka na Willa. Pojawia się Will na Latającym Holendrze, który jest uchachany od ucha do ucha. Elizabeth i ich synek też są uchachani od ucha do ucha :D

Część 2 - Wyspa kanibali. Widać psa z kluczami na tronie z kością w pysku, a kanibale oddają mu cześć. Jak widać Pies z kluczami został ich wodzem.

Część 1 - Wyspa Isla de Muerta. Widać nieżywego Hectora Barbossę, małpka Jack płynie do przeklętego skarbu Corteza, wyciąga jedną monetę, staje się nieśmiertelna i rzuca się na ekran.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
femles_CS

hmm..fajna ta koncowa scena jest nawet fajna, mysle ze to dobry pretekst do nakręcenia 4 czesci..
wszystko w rekach scenarzystów i reszty ekipy..