Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Mam takie pytanie, czy czas trwania filmu podany na filmwebie (170min) jest zgodny z rzeczywistą długością filmu czy to znowu jakiś błąd? 170 minut to prawie trzy godziny !!! Cieszyłbym sie, ale trudno mi uwierzyć. Aha jeszcze jedno, jakby ktoś znalazł klip, albo zdjęcie z krakenem z trzeciej części byłbym wdzięczny, coraz bardziej zaczynam wątpić, że kraken naprawdę się pojawi w tym filmie, a to jeden z moich ulubionych "bohaterów". pozdr

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
piesek777

piesek a żebyś się kur...ka nie zdziwił :/ Po kiego grzyba spoilerujesz? Wyraziłbym się nieparlamentarnie (hmm. a może parlamentarnie? w końcu to cytat za Panem Prezydentem), ale oszczędzę ci tego.

DEXiu

w moim kinie pisze ze trwa 140.

ocenił(a) film na 7
adrianos88

Tak rzeczywiście film trwa 170 minut (dokładniej 168 min)

ocenił(a) film na 10
mar55tin

Na stronie kieleckiego kinoplexu pisze 182 (WOW!!!) min. , ale to pewnie jeszcze jest liczone z reklamami przed filmem.

ocenił(a) film na 7
oleczka_3

Na stronie warszawskiej Feminy również podano, że film trwa 182 minuty (ale Femina należy także do sieci Kinoplex). Na stronie Silver Screen- 168 minut. Na stronie warszawskiego kina Wisła- 170 minut. Najciekawsza jest strona Multikina- tam napisane jest, że film trwa 0 minut.

karaiby

Olusia mieszkasz w Kielach??:P ja tak:P Ide do kinoplexu na 20 25 maja:P rzeczywiscie jest napisane ze 182:)

ocenił(a) film na 7
Hermioneczka

ja tez z kielc jestem:) ide na premiere:D

adrianos88

Grrr.... :)
Oby nie przegięli i nie wrzucili za dużo wątków(lotr 3), ani nie pocięli go za bardzo(eragon!)
I żeby nas nie zanudzili jak w aleksandrze.. :P

ocenił(a) film na 7
Liriel_

jak mozna sie zanudzic z jackiem sparrowem?:D

gosik_z

Mam nadzieję, że nie można :D.
Oby film trwał te 170min i nie stracił na jakości ;PP. Pzdr.

Kolec

Rozne opinie,ale najczesniej gdzie spojrze to 182 minuty lub 168 minut:)