Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

wooo!

ocenił(a) film na 9

"The original script called for a scene in which Jack plants a deep, mouth-to-mouth kiss on Will, then says "You're not bad, mate, but Elizabeth was so much more enthusiastic."

Disney insiders insist there's no way that could ever happen in the movie, but Johnny Depp reportedly found the idea hilarious and has been fighting for the scene's inclusion. Latest word is that the scene was filmed, but will only appear as an Easter Egg on the DVD release."

Nie wiem ile z tego jest faktów, ale byłby to, powiedzmy, bardzi ciekawy dodatek ;))))

You've gotta love JD, wymiata XD

lyjontko

A mógłbys to przetlumaczyc?? ;]

ocenił(a) film na 9
nicole_b

Jetem płci pięknej =D

Tak to mniej więcej idzie:

W oryginalnym skrypcie znalazła się scena, w której Jack głęboko
całuje Willa w usta, a następnie mówi "Było nieźle, kolego, ale
Elizabeth miała w sobie dużo więcej entuzjazmu."

Ludzie z Disneya zaprzeczają i mówią, że taka scena nigdy nie mogłaby
znaleźć się w filmie, ale Johnny Depp określił tę scenę jako
niezwykle zabawną i zaczął walczyć o jej umieszczenie.
Ostatnie informacje mowią, że scena została zfilmowana, ale zostanie
zamieszczona tylko jako dodatek do wydania DVD

ocenił(a) film na 10
lyjontko

coś w to niewieze !!!!!! moze to jakas bzdura napisali taka plote albo to ty ja wymysliles... dlamnie to plota puszczona po necie...

ocenił(a) film na 9
BK_201

no ba, znalazłam to na jakiejś stronie, ale zapewniam, że sama tego nie wymyśliłam XP

zobaczy się jak wyjdzie DVD ._.

ocenił(a) film na 10
lyjontko

no moze ale niewieze w to xP

ocenił(a) film na 7
lyjontko

Ha ha ha ha ha... To mogłoby być dobre, nieprawdaż?

karaiby

to byłoby świetne :D
do galerii romansowej brakowało nam pary Jack&Will :D :D

ocenił(a) film na 9
Ewel_omg

jak dla mnie wyszedłby trójkącik =D

i wzystko by się zgadzało XD

ocenił(a) film na 10
lyjontko

Jeśli by to miała być prawda to mogli by coś takiego po napisach końcowych zapodać^^

ocenił(a) film na 9
Arli_Dreamcatcher

na to już bym nie liczyła, ale jako dodatek też może być XD

ale pewnie to i tak tylko plotka

ocenił(a) film na 10
lyjontko

nie no, ja musze to zobaczyć..szarpnę sie na 70 zł i kupie 2-dyskowe wydanie xD

ocenił(a) film na 10
Pirat_6

hahaha... ma pomysły :) CIekawe co na to Orlando? Pewnie zachwycony (nie sugeruje ze jest gejem)

Ashen

To mozliwe ze taka scena pojawisie na DVD... ;] Wiecie jaki jest Johnny ;] Ma wielkie poczucie humoru, wiec po nim mozemy sie wszystkiego spodziewac ;]

nicole_b

nie no ta "plotka" musi się okazać prawdziwą :D
To byłoby coś odjechanego, coś zupełnie nie-disneyowskiego :D

ocenił(a) film na 9
Ewel_omg

A bohater komentujący czyjeś przyrodzenie, oszukujący na każdym kroku i zapijaczony był w Disneyowskim stylu? XD

Ja na pierwszy film do kin nie poszłam bo myślałam, że to będzie jakiś kolejny wyciskacz łez z morałem, a potem jak oglądałam w TV to postać Sparrowa po prostu mnie zaskoczyła.

Takiej postaci w filmografii Disneya jeszcze nie było, a jeśli było jakieś odstępstwo od normy, to wypuszczali film spod znaku Touchstone Pictures, jak The Nightmare Before Christmas na przykład.

Ja w każdym razie trzymam kciuki ;)

ocenił(a) film na 10
lyjontko

A mnie ojciec przyniósł kiedyś 2 częśc na płycie z wyporzyczalni... nie widziałam pierwszej więc obejżałam. Miałam na płycie z tym ze ogladanie w ekstremalnym stopniu :P w jednym oknie fil w w innym napisy... wiec sami rozumiecie. Sopiero później obejżałam to z lektorem potem z napisami i każdy rodzaj filmu chciałam przerobić.

Ashen

Mogło by to się znaleźć w "Karaibskie wpadki na krańcu świata" xD

ocenił(a) film na 10
Grievous

Mam nadzieje, że ta plotka jest prawdziwa, ale by było hahaha.....

Grievous

"Karaibskie plotki na krańcu świata" xD hehehe ale się uśmiałam :D
nie no ja chcę taką scenę :D i jeszcze może jak Kraken daje buzi Beckett'owi :D

Ewel_omg

ekhm sorry wielkie oczywiście że "Karaibskie wpadki..." nie wiem co mnie się ta plotka uczepiła :D

lyjontko

rany... mam nadzieje że to tylko jakaś głupia plotka... bo to by zniszczyło cały urok tego filmu...

Lily15

?

Po raz pierwszy żałuję, że ?widzę? to, o czym czytam. xPP
Nie mogę wybić sobie tego obrazka z głowy. xD

A tak w ogóle to gdybym zobaczyła taką scenę w kinie to najpierw by mnie zamurowało (siedziałabym z otwartą gębą i wyłupiastymi oczami przez dobre kilkanaście sekund), a później chyba bym się poryczała ze śmiechu (a to trwałoby już znacznie dłużej ;PP).

Mam nawet pomysł jak mogłoby do tego dojść. ;DD
Jack po wypiciu całego rumu wymyśla grę w butelkę. ;>>
A co się dalej dzieje to chyba się już każdy domyśla. ^^

Nesy

hehe :D gra w butelkę albo w beczkę <po rumie> :D
Lizzie to by dopiero wytrzeszczu dostała :P
skoro się już zaczynają wszyscy policzkować to może i dojdzie do tego :D

Ewel_omg

Beczką byłoby im ciężko grać. Myślę, że taka typowa butelka (po rumie, który wcześniej wypił Jack oczywiście) wystarczy. ;DD

A tak wogóle, to jeśli taka scena byłaby w filmie (a nie tylko w materiałach dodatkowych na DVD) to zapewne Depp i Bloom dostaliby nominację do MTV Movie Awards za najlepszy pocałunek. ;PP I pewnie by wygrali, bo już w tamtym roku wygrało jakiś dwóch facetów. ;P Ja bym na nich zagłosowała. <lol2> ;DD