Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

zawalisty film

ocenił(a) film na 10

bez ogladaniamoge zaglosowac na niego to jest najleprzy film jaki kiedykolwiek widzialem :))

ocenił(a) film na 8
Pawcik_2

film jest .świetny, ale jak uważasz go za najlepsyz , to moim zdaniem dobrze to o tobie nie świadczy, tak samo jak głosowanie przed obejrzeniem...
ale to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 9
Pawcik_2

Co za poziom.Czy tutaj tylko z przedszkolakami można podyskutować?

użytkownik usunięty
Iluvatar

o Mamo....
Ja już się gdzieś na ten temat wypowiadałam- to ostatnia głupota głosować na film, który jeszcze nie miał premiery....
Na oko nie można głosować- na oko to chłop umarł w szpitalu.

Jeszcze jedno- myslę, że ten film nie będzie wart nawet połowy tej średniej, jaką ma obecnie....i już nawet Depp nic na to nie poradzi.
Bo jak tak dalej pójdzie z tymi głosami, to on wyląduje (film nie Depp)na pierwszym miejscu filmwebowej listy, bez premiery, a tego jeszcze nie było...

ocenił(a) film na 5

Prawda jest taka, że piraci bez Johnny'ego Deppa nigdy nie osiągnęliby sukcesu, ani nie doczekali się kontynuacji.
Zarobione na dwóch częściach miliardy producenci zawdzięczają jemu...

użytkownik usunięty
_Ja_

Nie kwestionuję tego, czy Piaci z Karaibów, osiegneli by sukces bez kreacji Deppa, czy nie, bo to jest chyba oczywiste :)

Mnie po prostu niebotycznie wkurzają ludzie, którzy głosują na film, który jeszcze nie miał premiery. A w imię czego? Bo chyba nie zwiastunu?

Nie pojmuję także tego, dlaczego filmweb nie może zablokować opcji, oddania głosów na film, przed jego premierą.

ocenił(a) film na 9

DLACZEGO ZEGAR FILMWEBU JEST COFNIĘTY O GODZINĘ???

użytkownik usunięty
Iluvatar

Właśnie! Co jest? Właśnie zwróciłam na to uwage....Cos im sie chyba poprzestawiało...

ocenił(a) film na 8

rzeczywiście z ta blokadą to bardzo dobry pomysł.
chociaz jeśli ktoś obejrzał film za granicą, a tma premiera była wcześniej, albo sciagnął ,to nie może wtedy zagłosować..

przede wszystkim musisz wiedziec ze prwemiera swiatowa tego filmu juz była i nie kazdy oceniajacy ocenia ten film po zwiastunie. a co do zalazyciela tematu to juz inna sprawa

Pawcik_2

No... Po prostu brak słów...