bez ogladaniamoge zaglosowac na niego to jest najleprzy film jaki kiedykolwiek widzialem :))
film jest .świetny, ale jak uważasz go za najlepsyz , to moim zdaniem dobrze to o tobie nie świadczy, tak samo jak głosowanie przed obejrzeniem...
ale to tylko moje zdanie.
o Mamo....
Ja już się gdzieś na ten temat wypowiadałam- to ostatnia głupota głosować na film, który jeszcze nie miał premiery....
Na oko nie można głosować- na oko to chłop umarł w szpitalu.
Jeszcze jedno- myslę, że ten film nie będzie wart nawet połowy tej średniej, jaką ma obecnie....i już nawet Depp nic na to nie poradzi.
Bo jak tak dalej pójdzie z tymi głosami, to on wyląduje (film nie Depp)na pierwszym miejscu filmwebowej listy, bez premiery, a tego jeszcze nie było...
Prawda jest taka, że piraci bez Johnny'ego Deppa nigdy nie osiągnęliby sukcesu, ani nie doczekali się kontynuacji.
Zarobione na dwóch częściach miliardy producenci zawdzięczają jemu...
Nie kwestionuję tego, czy Piaci z Karaibów, osiegneli by sukces bez kreacji Deppa, czy nie, bo to jest chyba oczywiste :)
Mnie po prostu niebotycznie wkurzają ludzie, którzy głosują na film, który jeszcze nie miał premiery. A w imię czego? Bo chyba nie zwiastunu?
Nie pojmuję także tego, dlaczego filmweb nie może zablokować opcji, oddania głosów na film, przed jego premierą.
Właśnie! Co jest? Właśnie zwróciłam na to uwage....Cos im sie chyba poprzestawiało...
rzeczywiście z ta blokadą to bardzo dobry pomysł.
chociaz jeśli ktoś obejrzał film za granicą, a tma premiera była wcześniej, albo sciagnął ,to nie może wtedy zagłosować..
przede wszystkim musisz wiedziec ze prwemiera swiatowa tego filmu juz była i nie kazdy oceniajacy ocenia ten film po zwiastunie. a co do zalazyciela tematu to juz inna sprawa