film nudny i przydlugi, brak "pary" , dialogi moga smieszyc dzieci ,to juz koniec piratow!!!
a znasz włoski czy angielski ?? ewentualnie czy tak z zachowania postaci wnioskowałaś dialogi ???
oczywiscie po wlosku ,wladam nim jak polskim,niemialam problemu ze zrozumieniem dialogow.
nienastawiajcie sie naprzyklad na stonesa widac go tylko przez minute i mowi dwa slowa _niema to jak potega reklamy.szkoda
Eh, no to pisz, co tam się stało - zginął ktoś, co z tym sercem D.J. ??
Elizabeth w końcu ma ten ślub czy nie ??
Elizabeth nie bedzie mogla powiedziec ze jest szczesliwa mezatka.Dlaczego sam zobaczysz.
No dobra PRZEANALIZUJMY teraz sformułowanie "para" - w wymienionym kontekście sformułowanie to oznacza prawdopodobnie MOC, SIŁĘ
Nie ma pary oznacza że jest z deczka nudnawy
dobrze zrozumiales co mialam na mysli mialam wrazenie ze ogladam trzech muszkieterow a nie piratow z karaibow.
rebeka15 a co ty taka ciekawa ??
Przecież miałaś ANALIZOWAĆ 1 i 2 ???\
I na ich podstawie wywróżyć 3
niechce psuc zabawy, zbyt mierna fabula ,bedzie jak w melodramacie, pomysl kto sie kocha i kto moze przes to plakac!!
lol, założyłaś nowe konto po to tylko, żeby poudawać, że oglądałaś piratów i ocenić na 2/10 LOL
twoje ogólnikowe odpowiedzi mógł napisać każdy, weź dziecko znajdź sobie jakieś inne zajęcie
ROTFL
to napisz co jeszcze spiepszyli bo mnie zaczynają juz irytować niepełne informacje
O rany niby jak to Jack nie zblizy sie do Lizzy nawet o 2 metry, przeciez w filmikach wyraznie widac jak razem ida, stoja obok siebie, a nawet z 2 razy rozmawiaja sam na sam :/ niby kiedy mowia sobie, ze nic by z tego nie bylo?? co stoja 20 metrow od siebie?? ;)
słuchaj kicia, niby jaki mamy dowód na to, że oglądałaś ten film???
może po prostu jesteś jego przeciwniczką i go nie nawidzisz i chcesz nam zrobić na złość????
jakto na zlosc, myslalam ze tu mozna napisac swoje odczucia po obejrzeniu filmu,ja go tak odebralam ,poprostu czegos zabraklo, a glosy jak zwykle beda podzielone ,a film na ekrany wloskich kin wszedl wczoraj .
Takich glupoto sie czytaq coraz wiecej jak pisze zalozycielka tematu;p wiec sie nie dziwcie ludzie;D
serio aż tak źle?
Eee, tam ja lubie kiepskie filmy :P Ghost Rider mi sie podobał, to to też mi się spodoba też! hehe :P
tak pani kicio, napewno zes ogladala,nie glosowalas na zaden inny film niz piraci z karaibow na krancu swiata, i jeszcze ocenilas go tak bardzo zle,nie masz zadnego filmu w ulubionych,napisz cos na temat o ktorym masz pojecie!!,np o wloszech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
mam tylo jedno pytanie czy will bedzie kapitanem latajacego holendra ????????????????????????????????????
ale was zjada od srodka ze ktos obejrzal juz film i wystawil negatywna opinie.Teraz bedziecie bronic nawet jak film okaze sie klapa,kurcze identycznie jak na forum Spidermana.Z tego co widze to tak wyjdzie ze trzecie czesci filmu okaza sie ponizej oczekiwan.Mam nadzieje ze Die Hard 4.0 nie spieprza,w zasadzie to 4 czesc.