Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

pamiętacie scene ze zwiastunu jak Jack stoi na maszcie i obserwuje plażę i morze??? a potem jest scena jak Perła jest na pustyni no nie??
zatrzymajcie na chwilę zwiastun na sxcenie perły na pustynii i looknijcie kogo widać na pierwszym maszcie?
To właśnie na tym maszcie stoi Jack Sparrow wp pierwszej scenie!!! przynajmniej mi się tak wydaje..

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

Nie wydaje Ci się. To z pewnością jest Jack. ;P Zastanwia mnie tylko, w jaki sposób samotnie zmusił Perłę do "rejsu" po piaskach ;PPPP

TheCloudEater

i to jeszcze ze spuszczonymi żaglami..
ehh wszystko się okaże za 2 miesiące:D

Pirat_9

No chyba tak,ale Perła się nie mogła rozbić.Ponieważ na bitwie jeszcze jest.

Pirat_9

ale ty masz łoko! podziw dla ciebie wyrażam całą duszą! serio! ja nie żartuję...
pzdr

Pirat_9

Rzeczywiście masz zupełną rację, zlukałam ten szczegół, ale jakże ważny dla wyobrażenia sobie całej fabuły filmu, której zaiste jeszcze nie znamy :)
pzdr łan mor tajm :D hehehehehe

ocenił(a) film na 8
Pirat_9

Moim skromnym zdaniem chodzi o to, że Jack wraz z Perłą trafił do skrytki Jonsa która jest (w domyśle) "pustynią" na której stoi Perła.

Jack_Skellington_2

szczerze mówiąc zuwazyłęm to przypadkowo bo probuje zbudować model perły a w ej scenie była całkowicie pokazana więc dałem pauze i looknąłem ze nikogo nie ma na statku,