PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 308362
5,0 53 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

No więc mam kilka pytań odnośnie tego całego forum.
1. Jaki będzie serwer? Davy_Jones, masz jakieś doświadczenie z prowadzenia forum internetowego? Bo jeżeli to ma być jakiś darmowy serwer, w którym nawet nie masz władzy nad ftp, to forum będzie jedną, wielką, kichą...
2. Masz już jakąś redakcję do tego forum? Jakichś grafików itp? Czy wszystko robisz sam?
3. Nazwa "The Flying Dutchman" jakoś do mnie nie trafia... może powinniśmy wymyślić naszą własną nazwę?
Pozdrawiam.

Mruck

Davy_Jones jest kapitanem, więc jak coś ci nie będzie pasowało, to wiesz, nie musisz być w załodze.
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Mruck

Piracie! Nie zrozumiałeś intencji założenia tego forum. Będzie to miejsce zrzeszające fanów "Piratów z Karaibów", a nie pokazówka, pełna efektów specjalnych. Tutaj główną rolę odgrywają informacje na nim zawarte, prowadzone dyskusje i możliwość poznania innych piratomaniaków, a nie grafika. Każdy kto spodziewa się interaktywnego forum, pełnego efektów specjalnych, stworzonych przez grafików, niech lepiej da sobie spokój. Forum jest przejrzyste, czytelne i proste - na to stawiałem, jeśli chodzi o wygląd. Jeśli chodzi o nazwę, tak jak już wcześniej mówiłem - nie wyobrażam sobie innej. Forum nie będzie "jedną, wielką kichą" jeśli przyłączą się ludzie, którzy są naprawdę zafascynowani piratami.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6

Zrozumiałem intencje, ale uwierz mi, że na zwykłym darmowcu prędzej czy później forum ci padnie. Wystarczą jakieś aktualizacje na serwerze - już masz po forum. Wiem bo sam tego doświadczyłem, mnóstwo razy. Więc odradzam na serwerach takich, gdzie po prostu wypełnisz kilka pól i masz forum ;]
Pozdrawiam.

Mruck

Davy_Jones stworzy te forum na swój sposób.

ocenił(a) film na 7
dawid13

To forum dla nas.

ocenił(a) film na 7
szymon0018

A nie dla setek ludzi.

szymon0018

Racja !

ocenił(a) film na 6
szymon0018

Nie czytasz - będzie ci się chciało zmieniać forum jak go zawirisuje/shackuje/wywali z serwera?

ocenił(a) film na 9
Mruck

oto jak beda sie prezentowaly lego pirates of the caribbean, w opisach zestawow jest duzo fajnych spoilerow
http://www.bricktuts.com/2011/01/more-details-and-photos-released-for.html

ocenił(a) film na 9
feniks0913

sorry ze w tym temacie o tym pisze, pomieszalo mi sie...;)