Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 309 tys. ocen
7,4 10 1 308801
5,2 40 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Mam pytanie które mnie denerwuje od kiedy tylko dowiedziałem się że Barbossa nie posiada czarnej perły . Otóż czy wie ktoś z was co mogło się stać z Perłą w zwiastunie są jakieś informacje że niby Czarnobrody coś z nią zrobił za wszelkie odpowiedzi dzięki .

strzelec555

Czarna Perła jest zamknięta w butelce. Około 30 lat po wydarzeniach w trzeciej części Czarnobrody zaatakował Czarną Perłę używając swych mocy voodo i zamknął Perłę w butelce. Przeżył tylko Barbossa po czym widzimy w zwiasyunie, że ma drewnianą nogę. Sparrow w filmie zakrada się do pokoju Czarnobrodego aby odzyskać statek w butelce.
PS: Po wydarzeniach z trzeciej części Jack Sparrow niecałe 30 lat sam szukał Źródła młodości.
Pozdrawiam.

dawid13

Wielkie dzięki za info nie wiedziałem że to aż 30 lat

ocenił(a) film na 7
dawid13

skąd takie info??? 30 lat od "Na Krańcu Świata"???

Kustosz_Dzwieku

Informacja pochodzi ze strony www.theflyingdutchman.fora.pl - zapraszam do rejestracji ;) Są tam najnowsze newsy o 1,2,3,4 i 5 części "Piratów z Karaibów"

ocenił(a) film na 7
strzelec555

Czarna perła została przerobiona na okręt czarnobrode

Mati1996

Skąd ta pewność ?

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

Własnie? W zwiastunie jest tylko wspomniane raz o Perle.

użytkownik usunięty
Mati1996

Właśnie wróciłam z pokazu tego filmu, Czarna Perła, tak jak wcześniej wspomniał dawid13 została zamknięta w butelce i była w posiadaniu Czarnobrodego.
Pozdrawiam

strzelec555

Co do perły masz racje jest w butelce wystarczy zobaczyć końcówkę tego spotu http://www.youtube.com/watch?v=PtbGa52G1UQ&feature=player_embedded