Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017
6,8 167 tys. ocen
6,8 10 1 166579
4,9 30 krytyków
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Wedłuh mnie na tej stronie nie powinno być żadnych dyskusji dopóki nie obejrzymy "Na nieznanych Wodach" Dopiero po obejrzeniu czwartej części powinniśmy dyskutować co będzie dalej prawda? Niech ta strona sobie narazie spokojnie tu widnieje a potem przyjdzie na nią czas. Na razie powinno wystarczyć to, że jest jakaś zapowidź piątej części Piratów z Karaibów. Co o tym sądzicie?

dawid13

No właśnie, tam już tematy zakładają i się jarają -.-. Rozumiem że klimat filmu może się podobać ale co jeżeli najpowszechniej w świecie nie dorówna poprzednim częściom... tak wiem niby nic się nie stanie, ale po prostu irytuje się że tamte posty są "puste" ... Wracając do wątku, ja jestem ciekaw jak będzie wyglądać właśnie 4, wtedy będzie można cokolwiek powiedzieć... tak w ogóle to przecież przed 2013 mam 2012!! O.O (tak wiem - odkrycie -.- ) ale to nie zmienia faktu że END OF ALL buahahha - za dużo kfeiny

DanteWWW

Przecież informacje o 5 i 6 części mogą być przed premierą "Na nieznanych wodach".Ale rzeczywiście masz racje,dyskusje nie mają najmniejszego sensu.

kamilx98

Popieram :).

Cassopei

Więc nie dyskutujcie - kto wam każe?

ocenił(a) film na 8
Zmo

Myślę Dante że "Wracając do wątku, ja jestem ciekaw jak będzie wyglądać właśnie 4, wtedy będzie można cokolwiek powiedzieć..." co do tego zdania to pomyliłeś fora. Bo to jest forum dotyczące 5 a nie 4.
Po drugie zyjemy w wolnym kraju i ludzie maja prawo "jarać się" czym chcą (chyba że to nie legalne), niektórzy chca pospekulowac więc spekulują, wy po pristu idzcie na strone poświęconą 4 i tam się udzielajcie.
Co do zakładania nowych tematów co wg autora jets bez sensu, chciałabym zwrócić uwage że sam to właśnie zrobiłeś, zamiast zostawić stronę samą sobie no ale nie bądźmy małostkowi.

Jak uzytkownik nade mną nie chcecie dyskusji to nie dyskutujcie proste jak drut.

A i jeszcze fora są po to żeby dyskutować nie tylko o tym co było, ale można też o tym co będzie. Choćby to miała być 84 część w 2235 roku.
A ja mam propozycje dla zwolenników tego tematu. idzcie na strone 4 i wróćcie tutaj za 2 lata trzy dni przed premierą 5:)

wer__ndzia

I jednym postem wer_ndzia opieprzył wszystkich użytkowników. Brawo za wypowiedź. Choć od 14 stycznia nie pokazała się żadna wiadomość w tym temacie. Wygląda na to, że temat się zakończył. Ale wer_ndzia musiał/a na nowo obudzić ten temat. Bez sensu. To jest głupota.

ocenił(a) film na 8
dawid13

Nikogo nie opieprzałam. Wyraziłam swoje zdanie i nie ma tam nic obrazilwego i dalam jedna rade. Poza ttym fakt nie spohjrzalam na date tu jest moj blad. Przepraszam moglam to zostawic, jednak odczulam przemozna chec wypowiedzenia sie w tej kwestii.

A i jak już to opipeprzyła.

dawid13

jak chcesz możesz nie dyskutować ale inni niech robią to na co mają ochotę ok? :)))

londontown

Uważam, że nie ma tu o czym dyskutować skoro w kinach nie było jeszcze czwartej części. Po premierze zlezie się tu wiele użytkowników i wtedy można zacząć jakieś dyskusje. np: o czym będzie 5.

dawid13

Teraz była premiera 4, więc można już spokojnie dyskutować.
Więc jak myślicie, o czym będzie piątka? ;)

_Black_Pearl_

Nie mam pojęcia o czym będzie piątka, ale mam jedno życzenie:
niech będzie w niej Barbossa!!! :) :) Uwielbiam tą postać i genialnego G. Rusha :) :)
(oczywiście wiadomo, oprócz Jacka ;) ale Depp jest niekwestionowanym elementem PotC :)))

Mortiana

Ja w piątej części chce zobaczyć dalszy wątek Angeliki i Jacka :) Też chce zobaczyć Barbosse. Ciekawe jak Jack będzie władał tymi wszystkimi okrętami?

_Black_Pearl_

Sam nie wiem...w czwórce nie było żadnej zapowiedzi na kolejną część. Ale nie ma co wymyślać bo teraz aktorzy i reżyrerowie mają zamiar zrobić sobię dłuższą przerwę. Może przyjdzie im do głowy świetna następna kontynuacja. Ale w 5 chciałbym zobaczyć Barbossę, Angelike no i oczywiście Jacka ;) Dzisiaj czytałem gazetę TO & OWO - był tam wywiad z Johnnym Deppem i Penelope Cruz oraz ciekawostki jak powstał "Na nieznanych wodach". Depp powiedział:
"Polubiłem Jacka tak bardzo, że zagrałbym go i siódmy raz, gdyby mnie o to poproszono."

dawid13

jeśli powstanie kolejna część (zapewne)- to myślę, że Jack będzie próbował wydostać swoją Perłę z butelki i pozostałe statki, które zabrał Gibbs;p A być może Barbossa będzie chciał mu ją odebrać.

ocenił(a) film na 7
aa-kinomaniak

zgadzam sie z tobą "aa-kinomaniak

dawid13

Też chciałabym zobaczyć te trzy postacie.. no i jeszcze Gibbs ; )
Ale niech się nie spieszą z kręceniem. Nie to, żeby mi się znudzili Piraci. O nie. Ale niech poświęcą temu więcej czasu, ale za to niech to będzie tak fajne, jak do tej pory.