Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017
6,8 167 tys. ocen
6,8 10 1 166579
4,9 30 krytyków
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Nowy Reżyser?

ocenił(a) film na 8

http://film.wp.pl/id,118905,title,Tim-Burton-wsrod-piratow-z-Karaibow,wiadomosc. html?
ticaid=1c71a Myślę,że byłoby Super!!!!!

jonsson

Byłoby super, Burton jest genialnym reżyserem.

Numenesse

Niby wszystko fajnie,ale Rob Marshall sprawdził się w 4 części.Oddał klimat poprzednich części i dał trochę od siebie.Wtedy zmiana reżysera dała dużo,nowa seria,nowi bohaterzy.Nie ma co zmieniać reżyserów co każdą część.A teraz specjalnie jest takie gadanie,w których więcej plot niż prawdy.Jeśli nowy to niech dokończy tą serie do końca.Tim Burton to wielki reżyser,ale nie wiem czy by się sprawdził.Widział bym jeszcze Alfonso Cuarona.

ocenił(a) film na 2
kamilx98

nie chcę Tima Burtona w Piratach z Karaibów, jego filmy do mnie nie przemawiają( bez urazy) . Alfonso Cuaron stworzył mega klimatyczny Więzień Azkabanu, więc z Piratami poradził by sobie na pewno wyśmienicie :)

Indy_6

Zgadzam się, Burton jest genialnym reżyserem, ale dajcie spokój, nie przy takich filmach! Verbinski był w porządku. 4 część, po zmianie reżysera, nie była już taka dobra, bo zrobiła się nieco mdła... I jeszcze ta Penelope Cruz... Wybaczcie, ale ona była wręcz okropna. Ale nie o niej mam pisać. Cuaron pewnie będzie lepszy.