ze podobno w tej czesc ostatniej [oczywiscie podobno i niczego nie potwierdzam poniewaz 
gdzies slyszalem ale nie wiem czy to prawda] ze w tej czesc wszyscy piraci zostana 
powieszeni nie wiem czy to prawda ale jesli tak to ja nie wiem jakies dno przecież w kazdej 
czesci piraci wygrywali a teraz co wszyscy zostana powieszeni to mozna porównać do 
polskiego janosika nie wiem jak inni ale ja jestem fanem johnnego deppa i nie bede mogl 
patrzec jak wieszają jack sparowa [czyli johnnego deepa] .co o tym myslicie 
??????????????????????????????????????????????????????????????????????? 
?
Ja słyszałam, że Jack dowie się, że ma dziecko ( ale też nie jestem pewna ( na forum przeczytałam ))
ze sie glupot naczytales. bo maja powsatac piraci z karaibow 6 . a tak wogole gdzie to bylo napisane?
a ja słyszałam że ma powstać kolejna trylogia piratow .. 
a w 4 części pod koniec była kwestia że Angelica jest z nim w ciąży .. więc ..będzie fajnie !
Angelica nie jest z nim w ciąży. 
To była jedna z jej kilku wymówek, którymi się ratowała, aby jej na tej wyspie nie zostawił. ;D 
Jackie nawet wydukał coś w stylu: 
"W ciąży? Ale jak? Przecież my nie..."
czlowieku, scenariusz do 5 jeszcze w polowie nie jest zrobiony, a ty juz czytasz o fabule 6? ohh dear god
ja mam znajomosci a po za tym nawet nie wiecie gdzie w tej chwili przebywam na pewno nie w kawiarence internetowej jak wy a ni na zadnym miejscu w ktorym wy przebywacie chodzi mi o tyrael i zukusiedlce apfuu
ja mysle tak jak sir terry pratchett, ze ludzie uzywajacy wiecej niz 3 znakow zapytania maja problemy z psychika...
a ty sie nie popisuj bo sam gustujesz w filmach i tematach ludzi którzy maja chora psychikę o przepraszam ja jestem wyjatkiem.A po za tym kto ci pozwolił tykać klawiatura pewnie piszesz to kiedy rodziców nie ma w domu.Oj bo za chwile sie popłaczesz najlepiej wracaj do tego co robiłeś przed tworzeniem konta na filmwebie bo ten portal jest dla ludzi z klasa czyli wszystkich innych wyjatkiem ciebie a wo gule po co ja sie z tobą droczę a skoro napisalem juz tyle to szkoda to usunac bo moje slowa to skarb ja jesli to skomentujesz to napisze skargę do praw internetowych a tam jeden moj kolega ten portal współtworzy te stronę.a ty akurat chyba masz chora psychikę skoro wyżywasz sie na kimś kto jest w 100 procentach normalny i wymyślasz jakieś bzdety .
"ja mam znajomosci" hahaha dobre dobre, w kabarcie bys mogl robic, tylko tych swoich "znajomych" z piaskownicy nie zapomnij zabrac :) predzej uwierze, ze ksiezyc jest zrobiony z seran iz w to, ze ktokowiel (liczac rezysera i scenarzyste) zna fabule 6tki
Nawet oni jej nie znają, bo jeszcze nie ma scenariusza do 6, a 5 i6 mają być oddzielne, więc na razie 6 mają w dupie i myślą o 5 ;)
ja zaczolem ten temat i ja go zakoncze poniewaz on poszedł za daleko wiec koncze i juz mnie nie obchodzi co tu bedziecie pisac bo ten temat juz jest skonczony żegnam chcialem was tylko powiadomić o tym a wy po prostu obrażacie mnie ale zukusiedlce mial racje w kabarecie mógłbym by występować :D.
w ogole to 'w ogole' nalezy pisac 'w ogole' oraz zaczĄŁem a nie 'zaczOłem' to po pierwsze po drugie faktem jest ze pisalem i pisze kiedy rodzicow nie ma, ale tak to jest kiedy sie z nimi juz nie mieszka. niech sobie tworzy ten portal kto chce - takze daruj sobie grozby swoimi 'waznymi' kolegami. po charaterze wypowiedzi i zaczepkach sam dajesz swiadectwo swojego wieku i poziomu, choc bardziej samego wieku bo o poziomie to ciezko tu mowic. 

baw sie dobrze pocac sie nad pseudointeligentna odpowiedzia... chlopczyku.
zrobiłem głupie błędy ortograficzne ale to nie znaczy że jestem jakimś małolatem każdemu może się zdarzyć. 
I możecie przestać obrażać moją osobę