Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017
6,8 167 tys. ocen
6,8 10 1 166579
4,9 30 krytyków
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

ze podobno w tej czesc ostatniej [oczywiscie podobno i niczego nie potwierdzam poniewaz
gdzies slyszalem ale nie wiem czy to prawda] ze w tej czesc wszyscy piraci zostana
powieszeni nie wiem czy to prawda ale jesli tak to ja nie wiem jakies dno przecież w kazdej
czesci piraci wygrywali a teraz co wszyscy zostana powieszeni to mozna porównać do
polskiego janosika nie wiem jak inni ale ja jestem fanem johnnego deppa i nie bede mogl
patrzec jak wieszają jack sparowa [czyli johnnego deepa] .co o tym myslicie
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
?

OptimusPrimefilmaniak

Ja słyszałam, że Jack dowie się, że ma dziecko ( ale też nie jestem pewna ( na forum przeczytałam ))

ocenił(a) film na 8
OptimusPrimefilmaniak

ze sie glupot naczytales. bo maja powsatac piraci z karaibow 6 . a tak wogole gdzie to bylo napisane?

ocenił(a) film na 5
Dirty_Harry_C2211

a ja słyszałam że ma powstać kolejna trylogia piratow ..
a w 4 części pod koniec była kwestia że Angelica jest z nim w ciąży .. więc ..będzie fajnie !

Addia

ona nie jest z nim w ciąży -.-

Addia

Angelica nie jest z nim w ciąży.
To była jedna z jej kilku wymówek, którymi się ratowała, aby jej na tej wyspie nie zostawił. ;D
Jackie nawet wydukał coś w stylu:
"W ciąży? Ale jak? Przecież my nie..."

Dirty_Harry_C2211

sorry sie pomyliłem w 6 czesci to ma byc

OptimusPrimefilmaniak

oczywiscie podobno

ocenił(a) film na 5
OptimusPrimefilmaniak

HAaahahahahaahahaha śmieszni jesteście xD

użytkownik usunięty
OptimusPrimefilmaniak

czlowieku, scenariusz do 5 jeszcze w polowie nie jest zrobiony, a ty juz czytasz o fabule 6? ohh dear god

ja mam znajomosci a po za tym nawet nie wiecie gdzie w tej chwili przebywam na pewno nie w kawiarence internetowej jak wy a ni na zadnym miejscu w ktorym wy przebywacie chodzi mi o tyrael i zukusiedlce apfuu

OptimusPrimefilmaniak

ja mysle tak jak sir terry pratchett, ze ludzie uzywajacy wiecej niz 3 znakow zapytania maja problemy z psychika...

tyrael

a ty sie nie popisuj bo sam gustujesz w filmach i tematach ludzi którzy maja chora psychikę o przepraszam ja jestem wyjatkiem.A po za tym kto ci pozwolił tykać klawiatura pewnie piszesz to kiedy rodziców nie ma w domu.Oj bo za chwile sie popłaczesz najlepiej wracaj do tego co robiłeś przed tworzeniem konta na filmwebie bo ten portal jest dla ludzi z klasa czyli wszystkich innych wyjatkiem ciebie a wo gule po co ja sie z tobą droczę a skoro napisalem juz tyle to szkoda to usunac bo moje slowa to skarb ja jesli to skomentujesz to napisze skargę do praw internetowych a tam jeden moj kolega ten portal współtworzy te stronę.a ty akurat chyba masz chora psychikę skoro wyżywasz sie na kimś kto jest w 100 procentach normalny i wymyślasz jakieś bzdety .

ocenił(a) film na 5
OptimusPrimefilmaniak

pieprzycie głupio. NIC NIE WIEMY o następnych częściach i tyle.

użytkownik usunięty
OptimusPrimefilmaniak

"ja mam znajomosci" hahaha dobre dobre, w kabarcie bys mogl robic, tylko tych swoich "znajomych" z piaskownicy nie zapomnij zabrac :) predzej uwierze, ze ksiezyc jest zrobiony z seran iz w to, ze ktokowiel (liczac rezysera i scenarzyste) zna fabule 6tki

ocenił(a) film na 5

Nawet oni jej nie znają, bo jeszcze nie ma scenariusza do 6, a 5 i6 mają być oddzielne, więc na razie 6 mają w dupie i myślą o 5 ;)

OptimusPrimefilmaniak

ja zaczolem ten temat i ja go zakoncze poniewaz on poszedł za daleko wiec koncze i juz mnie nie obchodzi co tu bedziecie pisac bo ten temat juz jest skonczony żegnam chcialem was tylko powiadomić o tym a wy po prostu obrażacie mnie ale zukusiedlce mial racje w kabarecie mógłbym by występować :D.

OptimusPrimefilmaniak

w ogole to 'w ogole' nalezy pisac 'w ogole' oraz zaczĄŁem a nie 'zaczOłem' to po pierwsze po drugie faktem jest ze pisalem i pisze kiedy rodzicow nie ma, ale tak to jest kiedy sie z nimi juz nie mieszka. niech sobie tworzy ten portal kto chce - takze daruj sobie grozby swoimi 'waznymi' kolegami. po charaterze wypowiedzi i zaczepkach sam dajesz swiadectwo swojego wieku i poziomu, choc bardziej samego wieku bo o poziomie to ciezko tu mowic.

baw sie dobrze pocac sie nad pseudointeligentna odpowiedzia... chlopczyku.

tyrael

zrobiłem głupie błędy ortograficzne ale to nie znaczy że jestem jakimś małolatem każdemu może się zdarzyć.
I możecie przestać obrażać moją osobę

ocenił(a) film na 9
OptimusPrimefilmaniak

nie może być, to nie jest film umoralniający tylko przygodowy i komediowy ;)

ocenił(a) film na 7
OptimusPrimefilmaniak

myślę że powinieneś się udać do specjalisty.