PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418870}

Pirania 3D

Piranha 3D
2010
4,4 34 tys. ocen
4,4 10 1 33567
5,3 25 krytyków
Pirania 3D
powrót do forum filmu Pirania 3D

Powiem tak, zgadzam się z pewną wypowiedzią poniżej: nie powinno się poważnie traktować tego filmu ze względu na.... wszystko :)
Film ma śmieszyć, obrzydzać momentami dziwić i szokować. I udało mu się to :D
Nawiasem mówiąc nie było złe i podobało mi się^^

Peter_Quinzel

w 100% się zgadzam;) dobre kino.. przede wszystkim jest to ROZRYWKA. Żadnych życiowych dylematów, głębokich dialogów ani nic z tych rzeczy;) dobrym horrorem bym tego nie nazwala, jest to egehm zenada dla gatunku, ale jezeli spojrzeć z przymrozeniem oka, jak na komedie (mysle, że tworcy wlasnie taki zamiar mieli) to od razu oglada sie z przyjemnoscią i nie ma sie wrazenia zmarnowego czasu;) podobal mi sie i czekam na kontynuacje:)

ocenił(a) film na 7
Black_Sheep

Zgadzam się :D
Jest to hmmm...Czarna komedia :P

Peter_Quinzel

hm.... czarna komedia to może to może nie:P ale chyba wiem o co ci chodzi:) dla mnie czarna komedia to Wysyp żywych trupów czy Marte Zło:) ale Pirania dała rade;)

ocenił(a) film na 7
Black_Sheep

no widzisz :P
Ale tak czy siak jak mówisz Pirania definitywnie dała radę :D

ocenił(a) film na 7
Peter_Quinzel

Dla mnie ten film jest podobny do Martwicy Mózgu, Pirania to też dobra komedia-pastisz, ubawiłem się po pachy :D

mah9011

taaa. jestem ciekawa tylko czy druga częśc tez bedzie taka fajna:) OBY!:D

ocenił(a) film na 3
Peter_Quinzel

Zgadzam sie film dał rade była to chwilowo komedia a chwilowo horror bardzo mi sie podobał =]

ocenił(a) film na 1
kamis394

Skoro to ludzie jest dla was rozrywka to gratuluję rodziców, wychowania i inteligencji:)

ocenił(a) film na 7
suchy72

Bądź tak łaskaw i uszanuj czyjąś opinie o tym filmie. To, że film Ci się nie podobał to Twoja sprawa, ale nie obrażaj innych.