7,1 244 tys. ocen
7,1 10 1 243722
4,9 43 krytyków
Pitbull. Nowe porządki
powrót do forum filmu Pitbull. Nowe porządki

ZALOZYLEM TYLKO PO TO KONTO ZEBY TO NAPISAC!

7,6????? No tak! WYSTARCZY ZROBIC FILM Z DUZA ILOSCIA PRZEKLENSTW, CWANIAKOW, GANGSTEROW, POLICJANTOW I LUDZIE POKOCHAJA??? ZA COOOOOOOO!!!????? ZA TO ZE JEST TAKI PRAWDZIWY??? CZYLI TAKI JAK WIEKSZOSC NASZEGO KRAJU - PRYMITYWNY!!!!!!!!! SLABO MI. CZESC.

ocenił(a) film na 1
Filmwebowynowy

AHA! JESZCZE JEDNO! ROZUMIEM REDAKCJO ZE PEWNIE ZOSTALISCIE OPLACENI ZEBY NIE PISAC RECENZJI TEGO STRASZNEGO FILMU? POWAZNE DZIENNIKI CZY PORTALE TEZ NIE WYPUSZCZAJA RECENZJI ZADNEGO KRYTYKA. TO CHYBA NIE JEST ZBIEG OKOLICZNOSCI, PRAWDA? PRODUCENCI WYSLALI KWOTE NA KONTO A NA MAIL TAKA TRESC "WIEMY ZE ZROBILISMY BARDZO ZLY FILM ALE LUDZIE UWIERZA ZE JEST SWIETNY I NA NIEGO POJDA. W ZWIAZKU ZTYM PROSIMY O NIE PUBLIKOWANIE RECENZJI. ODPOWIEDNIA KWOTA ZOSTALA PRZELANA NA PANSTWA KONTO". PRAWDA ZE TAK JEST?

Filmwebowynowy

specjalnie się zapisałeś żeby dać 1. Bo na to wygląda

ocenił(a) film na 1
Marek84

NAPISALEM NA GORZE PO CO SIE ZAPISALEM. I MOZNA POWIEDZEC ZE PO TO TEZ SIE ZAPISALEM ZEBY DAC 1 BO WYCHODZI ZE MOJA OCENA JEST TAK SAMO WARTOSCIOWA JAK OGOLNA OCENA TEGO FILMU. NIE DALBYM 1 GDYBY NIE TO IDIOTYCZNE 7,6.

Filmwebowynowy

to po jakiego h*ja lazłeś na ten film bo chyba nie powiesz że nie wiedziałeś co to jes i jak to będzie wyglądać, było iść do opery a najlepiej zostać w domu i drapać się po dupie, ja pierdziele facet poszedł na pitbulla do kina i jest oburzony że zobaczył gangstterów i usłyszał bluzgi. Skąd tacy podludzie jak ty się biorą, sraczki przez twój opis dostałem.

ocenił(a) film na 1
pasior87

TO SIE DOKLADNIE PODETRZYJ BO DRASKE ZOSTAWISZ. POSZEDLEM Z RACJI PITBULLA POPRZEDNIEGO, KTORY MIAL ORPOCZ BRUTALNEGO OPAKOWANIA JAKIES WNETRZE - BYLI TAM LUDZIE KTORZY COS WNOSZA. MIALEM NADZIEJE NA TO SAMO - MESKIE, MOCNE KINO ALE Z JAKIMS DRUGIM DNEM A TU NIC.. PUSTKA OPAKOWANA W EFEKCIARSKIE CHWYTY DLA MARGINESU. PO RAZ KOLEJNY PISZE... NIE BYLOBY MNIE TU GDYBYM NIE WSZEDL NA TEN PORTAL I NIE ZOBACZYL OCENY TEGO FILMU KTORA MNIE ZBULWERSOWALA. I NIE CHODZI O PRZEKLENSTWA, (SAM JE STOSUJE) TYLKO SPOSOB W JAKI SIE JE PODAJE.

ocenił(a) film na 10
Filmwebowynowy

Widocznie nie dojrzałeś do oglądania tego typu filmów,lub pomyliłeś sale w kinie. Poza tym oglądałeś przed filmem wypowiedzi reżysera na temat filmu, gdzie zaznaczył że ta część Pitbula nie jest powiązana z pierwszą częścią i jest przedstawieniem jak wygląda sytuacja pomiędzy gangsterami, powiedział również,że wszystkie dialogi są prawdziwe oparte na faktach? Myślę, że w środowisku gangsterskim nie głaszczą się po głowach i raczej w rozmowach nie używają poprawnej polszczyzny. A tak w ogóle,jeżeli jesteś takim znawcą i tak świetnie się na tym znasz dlaczego nie zrobisz swojego filmu?Jeżeli jesteś taki kozak i chcesz,żeby było "mocne męskie kino". Łatwo jest kogoś oceniać, ale wykonanie jakieś pracy jest już za trudne. Źle ten film ocenią ludzie tylko Ci którzy nie potrafią myśleć.

ocenił(a) film na 4
monika_mostek

W środowisku gangsterskim są debile w stylu tego głupiego koksa ? Przecież to był "Gang Olsena" w polskim wydaniu. Komedia lub parodia. Gdzie tam realizm ?

ocenił(a) film na 10
OW12

W każdym środowisku masz takie osoby. A tak zastanów się kto wchodzi w takie towarzystwo,przecież tak naprawdę głowę na karku musi mieć tylko gość, który tym wszystkim zarządza, żeby chociaż by mieć jakąś strategie reszta to pionki, którymi on może łatwo sterować i robi co chce, oni mają tylko wykonać brudną robotę i być cicho. Żeby ocenić to ile w tym jest realizmu trzeba by przeżyć to na własnej skórze,albo przynajmniej znać osoby które były w podobnej sytuacji.

ocenił(a) film na 4
monika_mostek

Ale chyba nie w każdym środowisku wszyscy przeklinają na prawo i lewo, czy to w pracy, czy w rozmowach z obcymi ludźmi.
Zgadzam się z założycielem tematu. Ten film TO GNIOT I NIE ZASŁUGUJE NA TAK WYSOKĄ OCENĄ!!!

ocenił(a) film na 7
Filmwebowynowy

Myślę, że film w swoim gatunku i jak na polskie warunki był bardzo dobry. Nie jest to wysokiej klasy kino, nie jest to wysublimowane dzieło, prawda. Jednak większość ogląda to nie dla chęci obcowania ze sztuką, ale po to by oderwać się trochę, dać upust negatywnym emocjom, pośmiać się z kumplami.

Ciekawym jakie filmy Cię rajcują. Jeśliś łaskaw, zapodaj jakieś tytuły, chętnie obejrzę :)

ocenił(a) film na 7
SmykDangoSmyk

A "Niebezpieczne kobiety" ocenił na 10, mimo że wszystko jest tam podobne do "Nowych porządków". :D