... a to jest chyba najważniejsze. I proszę nie kierować się moją oceną 7/10, bo to, że przyjemnie spędziłem czas nie oznacza, że film pozbawiony jest wad. Aktorstwo momentami jest beznadziejne (Ci ludzie ze sklepów gadali tak, jakby nic ich nie obchodziło), niektóre wątki niedopowiedziane, ale najgorsze jest udźwiękowienie. Momentami nie było słuchać co mówią postacie. Chyba najgorzej było z Grabowskim i innymi starszymi osobami. Reszta ok. Humor był spoko, z dwa czy trzy razy zdarzyło się coś nieśmiesznego. Ocenę zawyżyłem, ponieważ lubię takie filmy no i jest dosyć klimatycznie. Jak na Polską produkcję jest nieźle. Mam nadzieję, że "Pitbull Niebezpieczne Kobiety" naprawi błędy poprzednika i będzie lepszy.
Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.
Akurat Transformersy to znienawidzona przeze mnie seria :P Tak samo jak Avengersy i inne Marvele czy DC. Tak jak pisałem, moja normalna ocena dla Pitbull Nowe Porządki byłaby 4/10 (niższa niż Twoja), ale zawyżyłem, bo lubię po prostu filmy o podobnej tematyce. Jakie to ciekawe, że nieznajomy z internetu wie o mnie więcej niż ja sam :P Pozdrawiam
Więc oceny te są wystawione subiektywnie, a powinny być wystawiane obiektywnie. Fabuła w Avengers jest żałosna, niczym apropak. Producenci bardziej powinnie arjbatjować nad fabułą, a nie wystawiać afere bęckową w inteligencje widza, ale niestety; producent to niezły aparat/agregat i chodzi mu tylko o zielone. A ty sie tak nie pruj bo puzon wejdzie.