Dziś oglądałem "Sarę" z Bogusiem jako że strasznie mi się podobają polskie produkcje lat 90-tych i po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że dziś w Polsce jest mało nowych filmów po których obejrzeniu można powiedzieć że były dobre. Ostatnie takie seriale to właśnie Pitbull i Glina, potem nie mogę sobie nic na takim poziomie przypomnieć, no jeszcze Odwróceni ale to już niższa półka. Na razie jednak pozostaje mi czekać na premierę i na pewno wybiorę się do kina ;)
podobno ma być bojkot bo jest Majami a nie ma Despera.. w sumie to Dorocińskiego uwielbiam, ale Majami też się dobrze zapowiada no i Boguś .... WSPANIALE :)
Fakt, szkoda że nie będzie Despera, ale jeśli mają jego zamienić za Lindę, to pół biedy. Chyba niedawno dodany film bo wczoraj jeszcze nie było zdjęć a tylko 2 osoby "chciały zobaczyć"
To nie jest wymiana Despera na Lindę - bo Linda gra gangusa.
Co do innych produkcji - to rzeczywiście z seriali Pitbull i Glina, a potem długo, długo nic. Przy czym Glina też miał być tryptykiem, no ale "spece" z TVP najpierw kazali II serię skrócić, a z III zrezygnowali. I nie ma widoków na kontynuację, zwłaszcza teraz po wyborach - Pasikowski ma u katokomuny fatalne notowania.
Jest jeden podobny film który zyskał miano dobrego, to Służby Specjalne... Patryka Vegi :D
Drogówka Smarzowskiwego jest rewelacyjna. Służby to samo. Ponadto ostatnio podobały mi się dwa polskie kryminały, czyli Jeziorak i Fotograf (tutaj grają głównie Rosjanie, a reżyser Polak).
Ale najlepsze to wiadomo, że seriale Pitbull i Glina. Potem ewentualnie Odwróceni.
Ja osobiście polecam miniserial paradoks z bogusiem. Zakończenie dałbym inne, moim zdaniem lepsze ciekawsze, bardziej mroczne ale i tak niezły.