7,1 244 tys. ocen
7,1 10 1 243722
4,9 43 krytyków
Pitbull. Nowe porządki
powrót do forum filmu Pitbull. Nowe porządki

Tak durnej i nierealistycznej fabuły ,to już dawno nie widziałem. Nie wiem czemu tak ludzie pieją z zachwytu nad tym gównem przepełnionym psychopatyczną przemocą i sexem. Trzeba mieć nasrane we łbie żeby się tym podniecać podejrzewam ,że głównie ,to gównażeria z gimbazy i ludzie o tej mentalności wypisują te piewne komentarze. Chcecie obejrzeć dobry film o gangsterach to polecam kino Guya Ritchie'go .BTW Vega ty psycholu takie rzeczy się leczy. Jeszcze pierwszy sezon Pitbulla co leciał na TVP był w miarę ,bo się opierał na rzeczywistych sprawach. Ale te ostanie gnioty jak Służby Specjalne czy Śmierdzące porządki ,to kino klasy nawet nie B ,a szmirowate kino dla gimbusów z wodogłowiem.

romanromanski

Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.

ocenił(a) film na 1
TheLogan

A co powiesz na scenę pt policjant zatrzymuje furę ,a ten mu z tekstem ,że zabije parę osób i to on je zabije i mówi mu to ,bo i tak mu tego nie udowodni" - dno i 10 metrów mułu. Chyba ,że to film since-fiction. BTW Powiedz lepiej ,co Cię tak zachwyciło w tej padace ,a nici Ariadny zachowaj sobie na wełniane skarpety na zimę ;D

romanromanski

No tak, powinienem się spodziewać niskiego progu twojej inteligencji. Świadczy to o twojej impotencji do oceniania sztuki filmowej.

Powróć teraz do "arcydzieł" typu Szybcy i wściekli, a później postaraj się znaleźć prawdziwe fenomeny.

Powodzenia.

ocenił(a) film na 1
TheLogan

Weź skończ ,bo się ośmieszasz ;D "Śmierdzące porządki" nawet przy "Przeszybkich i wściekłych" wypadają bladzisuśko. Myślisz ,że jak sobie przerobiłeś Hulk Hogan na TheLogan ,to już jesteś jakimś krytykiem z przytykiem i śmierdzącym prykiem ;-D Patryczek Węga zrobił z nadmiernym nadęciem film o prostaczkach z podwórka ,co to eskalują tylko przemocą i chamstwem i wyuzdanymi scenami z jakiegoś sado-maso. Pomyślał eee, gawiedź ,to kupi ,to będzie takie hamerykańskie jak w holiłódzie , no i się nie pomylił część ludzi klaszcze ,mlaszcze i się głaszcze ,ale na szczęście większość ocenia go jak Totalne Prymitywne GÓWNO. Ja wolę sobie obejrzeć ,coś bardziej wartościowego niż te podwórkowe bluzgi ,prężenie klaty i dawanie dupy. Później Poganku pewnie spać po nocach nie możesz i płaczesz do poduszki. Jak już pisałem wcześniej z takiego gatunku ,to wolę filmy typu Lock Stock.... ,Revolver, Rockandrolla przynajmniej jest z pomysłem tempem i humorem na poziomie, a nie sytuacji typu imbecyl wpada do sklepu obraża ekspedientkę ,że mu złe buty sprzedała , no na jakim poziomie trzeba być żeby ,to było dla kogoś zabawne? I na koniec jeszcze dobra rada , umyj dupę ,bo pewnie się nieźle posrałeś z wrażenia, strachu ,podniety przy oglądania tych brudnych porządków? ;-D A tak serio to nie bierz tego do siebie trochę wyrzuciłem niepotrzebnie brzydki przytyków ,ale ten film obraża mnie jako widza i nie podoba mi się ,że duża część gimbazy będzie się zachwycać nad tym shitem, który jest demoralizujący i straszny. A że sam się napatoczyłeś to sobie teraz z tym musisz poradzić. Pozdrawiam :-)

romanromanski

Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.

Nic mi na to nie odpowiesz, bo twój umysł poddano dzisiejszej i powszechnej indoktrynacji, jaką jest telewizja i propaganda. Częstuj mnie ubogimi frazami typu "twój stary", którymi się kompromitujesz w moich oczach, a zyskujesz w oczach przyjaciół.

Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.

Wiec, dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny.

W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.

Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".

Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.