7,1 244 tys. ocen
7,1 10 1 243722
4,9 43 krytyków
Pitbull. Nowe porządki
powrót do forum filmu Pitbull. Nowe porządki

Najpierw sie nasłuchałam jaki to świetny film ale jak to często bywa odczucia mam wręcz odwrotne. To jednak wyłącznie moja opinia. Ten film miał dobre momenty i dobrze obsadzone role -głównie męskie ale kilka elementów wciąż mnie irytowało. Pan Pitbull, którego ciężko było zrozumieć bo wszystko co mówił brzmiało niewyraźnie i było niemiłosiernie jednostajne (zupełnie jak czytanie wiersza przez kolegę z podstawówki) Dopóki nie otwieral ust było niezle-groźny look, troche gołego ciała, 2ujecia na pośladki -to chyba miało zrobić wrażenie -na mnie nie zrobiło. Teoretycznie powinien byc godnym przeciwnikiem Lindy ale miałam wrażenie ze on po prostu recytuje dialogi i wyglada. Jednak naprawde męczące bylo w tym filmie kobiety - Ostaszewska, która próbuje grac role totalnie inna ale brakuje jej wiarygodności -nawet ku....wa w jej wydaniu brzmi żenująco. Ich wspólny watek to jakiś dziwny wplot w scenariusz -oboje mecza sie we wspólnych scenach. Za to Pani Dygant podobała mi sie tylko kiedy się rozpłakała -reszta to jakies otępiale miny. Reszta aktorów spisała sie naprawde dobrze . Co jeszcze mnie irytowało -to np. Scena gdy Linda zabija malzestwo domu -nie kojarzy sie wam to z nieudolna próba skopiowania sceny z Leona Zawodowca ? Sa filmy, które po prostu sie ogląda nie myśląc ze cos jest nie tak albo cos czy ktos wypadł sztucznie -tutaj czesto miałam takie wrażenie i to wplynelo na moja opinie o tym filmie