6,5 90 tys. ocen
6,5 10 1 89948
5,5 31 krytyków
Pitbull. Ostatni pies
powrót do forum filmu Pitbull. Ostatni pies

Coś pomiędzy

ocenił(a) film na 7

Jestem świeżo po seansie, szczerze mówiąc mam mieszane uczucia, na szczęście jest o niebo lepiej niż u Vegi ( nowego ) ale nie tak dobrze jak u Vegi ( starego ).
Despero, Metyl klasa, zabieg z Nielatem i przemianowanie go w Quntico nie trafiło do mnie, Woronowicz świetny.
Dwie góra, trzy sceny łapią klimat starego Pitbulla.
Mówiąc krótko Pasikowski stworzył coś pomiędzy, co jak dla mnie, fana starego Pitbulla, to za mało by być w pełni zadowolonym.

domin2605

W serialu był Nielat/Quantico, więc nie wiem czemu ludzie czepiają się tak nowej ksywy. Widocznie nie oglądali serialu lub zrobili to po łebkach.

ocenił(a) film na 7
PanKracjusz

Tak, w jednym z odcinków Gebels go przedstawił jako Quantico, ja poprostu wolałem Nielat.

ocenił(a) film na 8
domin2605

Ksywka to tylko ksywka.

ocenił(a) film na 8
a_kwitek

domin2605 Tylko pamiętaj że to serial nadał cały kręgosłup temu przedsięwzięciu.Film z 2005 roku był zrobiony tak po łebkach.Pitbull Pasika broni się jako samodzielne dzieło choć jest oczywiście parę niedociągnięć.

ocenił(a) film na 7
a_kwitek

Zgadzam sie, że to tylko ksywka, ale Quantico tak jak Maiami nie pasuje do Pitbulla.

domin2605

Obejrzyj chociażby odcinek 2 sezonu, gdzie Gebbels wkurza się na Nielata, że pobił jednego z Pakersów ''Chciałeś jechać do Quantico, a będziesz w pierdlu''.