6,5 90 tys. ocen
6,5 10 1 89948
5,5 31 krytyków
Pitbull. Ostatni pies
powrót do forum filmu Pitbull. Ostatni pies

doskonała ekranizacja, rola p. Dorocinskiego bezbledna, pani Doda świetnie pokazała warsztat, Ona naprawdę się zmieniła do tej roli. Pazura jak zwykle, szkoda tylko że bez Grabowskiego, ale rozumiem że został w innej stajni. Pan Pasikowski potwierdza klasę i że nadal ma to coś a jego filmy mają nadal ten magnez co kiedyś. Szkoda tylko że tak rzadko kręci filmy.

ocenił(a) film na 8
Adam17_fw

Doda się nie zmieniła, grała siebie. A, że to wystarczyło, to świadczy o tym, że dobrze Pasikowski, czy tam pan Emil dobrał aktorkę :)

ocenił(a) film na 9
Maja_90

dobrana po warunkach i do roli ale to nie w formie zarzutu tylko oczywiście in plus dla wszystkich producenta, widzów i filmu

ocenił(a) film na 10
Maja_90

Pan Emil nie dobierał aktorki, to Pani "aktorka" się wtryniła, bo są parą, i dziewczę chciało koniecznie błysnąć na dużym ekranie, więc jej facet-producent to zapewnił. Takie są kulisy jej angażu.

Cała reszta - pełna zgoda. Rabczewska nie popsuła filmu. Byłem wczoraj w kinie i oczy przecierałem, to jest mega film.
mocne 8,5/10 (ale z sentymentu dałem "dychę" i serduszko)
Aha i Doda tylko w trailerze gra pierwsze skrzypce, we filmie jej rola to głównie .......to co widzieliśmy na trailerze. Pierwsze skrzypce gra Despero i Metyl.

ocenił(a) film na 9
hbk06_qbas

Nie wiadomo ja było z angażem. Tak naprawdę to wymień mi aktorki polskie które lepiej by sie odnalazły w roli niż Doda :) nie ma chyba takich :)

ocenił(a) film na 8
justinelove

W tej roli? No mało takich aktorek, jeśli w ogóle są ;)

ocenił(a) film na 10
justinelove

Jak nie wiadomo? :-) Jesteś producentem filmowym, masz partnerkę, której marzy się błysnąć na wielkim ekranie, powiedzmy że jest to TA big love. No nie robi się przysługi? Przecież to logiczne, jak to że po nocy jest dzień ;-)

A które aktorki lepiej odnalazłyby się? Pod batem Pasikowskiego? Każda ;-)
On nawet z tego wulgarnego babsztyla jakim jest Anka Dereszowska, w "Glinie" wyciągnął co najlepsze.
A "Andżela" w "Psach"? Kompletny naturszczyk, a jak zagrała? Władysław to jest po prostu Władysław i on wie jak się robi takie kino. :-)

ocenił(a) film na 9
hbk06_qbas

Tu się nie zgodzę, są takie aktorki które mają twarz kubusia puchatka i nijak nie mają jak zagrać ostrych scen.

ocenił(a) film na 8
Maja_90

Myślicie że da radę się odnaleźć w innej roli? Jakiś dramat? Jakiś romans? :)

ocenił(a) film na 8
Car_i_Caryca

Doda to teraz taka polska Lady Gaga, która też się świetnie sprawdza jako aktorka :D

Car_i_Caryca

jedyna rola w jakiej ją widzę to dziwka w Berlinie
proszę sobie przypomnieć jak ona się zachowuje na co dzień, a nawet jaka była w słynnym programie Bar na Polsacie